Βραζιλιάνος τραγουδιστής άρπαξε φωτιά από τα εφέ της σκηνής την ώρα της συναυλίας (VIDEO)

Βραζιλιάνος τραγουδιστής άρπαξε φωτιά από τα εφέ της σκηνής την ώρα της συναυλίας (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα σοκαριστικό ατύχημα είχε ένας ποπ τραγουδιστής στη Βραζιλία, όταν άρπαξε φωτιά από τα μηχανήματα εφέ της σκηνής, κατά την διάρκεια της συναυλίας.

Ένα από τα μηχανήματα καπνού που βρισκόταν στο μπροστινό μέρος της σκηνής έβγαλε φλόγες την ώρα που πλησίαζε στο σημείο ο Xand Aviao. Στα πλάνα φαίνεται μια τεράστια φλόγα πάνω από το κεφάλι του, ενώ μία φλόγα του κάλυψε το δεξί του χέρι για μερικά δευτερόλεπτα.

Ο 40χρονος τραγουδιστής απομακρύνθηκε γρήγορα από το σημείο και κατάφερε να ολοκληρώσει τη συναυλία, αφού δεν υπέστη κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Λίγο αργότερα ενημέρωσε στο Instagram τους ακόλουθούς τους για την κατάστασή του, λέγοντας ότι είναι καλά στην υγεία του.

«Όταν βγαίνω από τη σκηνή, εργάζομαι ως κασκαντέρ για τον Νίκολας Κέιτζ στο Ghost Rider… Πέρα από την πλάκα ευτυχώς είμαι καλά. Έχασα μόνο τις τρίχες στα χέρια μου, ενώ το κεφάλι μου είναι ακόμα ζεστό», ανέφερε.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X