ΑΕΚ: Το μεγάλο βήμα του Μυλωνά στη Γερμανία και το «αντίο» με δάκρυα!

Εικόνες από το ΑΕΚ-Πέλιστερ
Photo Credits: INTIME

Ο Χρήστος Μυλωνάς έχει συμφωνήσει με ομάδα της Γερμανίας έχοντας ενημερώσει εδώ και καιρό τους ανθρώπους της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χρήστος Μυλωνάς μετά από τέσσερα χρόνια στην ΑΕΚ πήρε την απόφαση να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να πάρει μεταγραφή για το κορυφαίο πρωτάθλημα αυτό της Γερμανίας.

Ο διεθνής αριστερός ίντερ έχει ενημερώσει εδώ και καιρό τους ανθρώπους της ΑΕΚ για την απόφαση του. Ο Μυλωνάς είχε κάθε χρόνο στο μυαλό του να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό και έκρινε πως τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή έχοντας προσελκύσει και το ενδιαφέρον πολλών ομάδων.  Ο ίδιος έχει συμφωνήσει ήδη με Γερμανικό σύλλογο και περιμένει να τον ανακοινώσει επίσημα. Τα δάκρυα του πάντως στην αγκαλιά του Αλέξη Αλβανού μετά τον χαμένο 4ο τελικό και την απώλεια του τίτλου έδειξαν αν μη τι άλλο πως θα ήθελε να φύγει σαν πρωταθλητής και να κλείσει ιδανικά τον κύκλο του στην «Ένωση». Ακόμα και έτσι όμως φεύγει σίγουρα σαν φίλος και σαν ένας αθλητής που τίμησε την φανέλα της ΑΕΚ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X