ΑΕΚ: Τίτλοι τέλους για τον «Μήτσι» μετά από 30 χρόνια – Αποχωρεί και ο Καλτσίδης

ΑΕΚ: Τίτλοι τέλους για τον «Μήτσι» μετά από 30 χρόνια – Αποχωρεί και ο Καλτσίδης
Photo Credits: INTIME

Σημαντικές αλλαγές στο οργανόγραμμα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυο αλλαγές σημαντικές για την καθημερινότητα της ΑΕΚ αποφάσισε σήμερα ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισε να ολοκληρωθεί η συνεργασία με συγκεκριμένα στελέχη που βρίσκονται πολλά χρόνια στην Ένωση.

Συγκεκριμένα, δεν πρόκειται να συνεχιστεί η συνεργασία της ΑΕΚ με τον επί σειρά ετών φροντιστή, Νίκο Κορομηλά (γνωστό και ως «Μήτσι») και με τον υπεύθυνο ασφαλείας, Γιώργο Καλτσίδη.

Ο «Μήτσι» ήταν ο ιστορικός φροντιστής της ΑΕΚ από τις αρχές του 1990 και μετά από 30 χρόνια προσφοράς στο κλαμπ, αποχωρεί. Αυτό είναι απόφαση του Μελισσανίδη που γνωρίζεται για αρκετά χρόνια με τον Κορομηλά, ο οποίος ήταν για δεκαετίες η ψυχή των «κιτρινόμαυρων» αποδυτηρίων με τους ποδοσφαιριστές και τους φίλους της ΑΕΚ να του έχουν αδυναμία.

Ωστόσο, ο Μελισσανίδης ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με τις σαρωτικές αλλαγές που θέλει να κάνει στην καθημερινότητα της Ένωσης, αν και οι Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου φαίνεται να διατηρούν κανονικά τις θέσεις τους.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X