Χάμερ: «Η αγαπημένη μου σεζόν, θα μιλήσω με την ΑΕΚ»

Χάμερ: «Η αγαπημένη μου σεζόν, θα μιλήσω με την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Μια σεζόν που άρχισε άσχημα με πολλά μαζεμένα αρνητικά αποτελέσματα, είχε πολύ καλύτερη συνέχεια, με την ΑΕΚ να φτάνει στην 4η θέση της regular season. Το φινάλε όμως ήταν κι αυτό απογοητευτικό, με την Ένωση να μένει εκτός ημιτελικών στη σειρά με τον Προμηθέα. Στην Πάτρα δε οι παίκτες του Κούρο Σεγκούρα τα έδωσαν όλα και έφτασαν μια ανάσα από το διπλό.

Δεν τα κατάφεραν όμως και έτσι η σεζόν έφτασε στο τέλος της. Μια σεζόν που από πολλές απόψεις μπορεί να χαρακτηριστεί αξέχαστη. Δεν συνέβησαν και λίγα άλλωστε κατά τη διάρκειά της, με την ΑΕΚ να καταφέρνει να ξεπερνάει τα προβλήματα και στο τέλος να βγαίνει πιο δυνατή.

Ένας από τους παίκτες που κράτησαν όρθια την ομάδα στις δύσκολες στιγμές ήταν ο Ίαν Χάμερ. Ο Αμερικανός ήταν εκ των κορυφαίων της σεζόν, μπαίνοντας από πολύ νωρίς στο κλίμα της ομάδας. Κάτι που τον βοήθησε να ανεβάσει επίπεδο το παιχνίδι του, αλλά και να εξελιχθεί σε έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του ρόστερ.

Διαβάστε τις δηλώσεις του ΕΔΩ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X