Αποκάλυψη enwsi.gr: Ο Γεωργέας στο μυαλό του Μελισσανίδη για τη νέα ΑΕΚ

Αποκάλυψη enwsi.gr: Ο Γεωργέας στο μυαλό του Μελισσανίδη για τη νέα ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Νίκος Γεωργέας είναι ένα από τα ονόματα για να μπουν κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης σκέφτεται να κάνει μεγάλες αλλαγές στην ΑΕΚ και δη πέριξ του ποδοσφαιρικού τμήματος και μία εξ’ αυτών είναι και ο Νίκος Γεωργέας.

Ο νυν διοικητικός υπεύθυνος των Ακαδημιών της ΑΕΚ είναι στο μυαλό του Μελισσανίδη έντονα για να πάρει πόστο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, εκεί όπου ετοιμάζονται σημαντικές αλλαγές.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης και πρώην αρχηγός της με καριέρα 14 ετών στην ΑΕΚ σταμάτησε το 2015 το ποδόσφαιρο και πήρε πόστο στις Υποδομές. Τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει αρκετά ως στέλεχος των Υποδομών από διοικητική θέση και είχε πολύ καλά αποτελέσματα από το πόστο του.

Αποκάλυψη enwsi.gr: Ο Γεωργέας στο μυαλό του Μελισσανίδη για τη νέα ΑΕΚ

Ο Γεωργέας στην ΑΕΚ

Ο Γεωργέας υπηρέτησε την ΑΕΚ 14 χρόνια ως ποδοσφαιριστής και αρχηγός της (2000/12, 2013/15). Πραγματοποίησε 223 εμφανίσεις με την «κιτρινόμαυρη φανέλα» και πέτυχε 2 γκολ. Κατέκτησε μαζί της δύο Κύπελλα Ελλάδος (2002 και 2011).

Την περίοδο 2012/13 αγωνίστηκε για έναν χρόνο με τα χρώματα της Βέροιας, όμως το καλοκαίρι του 2013 επέστρεψε στην ΑΕΚ με σκοπό να βοηθήσει στη νέα προσπάθεια του συλλόγου.

Το καλοκαίρι του 2015 αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, αναλαμβάνοντας πόστο στις Ακαδημίες της ΑΕΚ.

Οι σκέψεις Μελισσανίδη

Στον κόσμο της ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα αγαπητός και μένει να φανεί αν ο Δημήτρης Μελισσανίδης κάνει πράξη την σκέψη του για τον Νίκο Γεωργέα και βεβαίως πως θα απαντήσει ο ίδιος και αν θεωρεί ότι έχει το «πακέτο» να υπηρετήσει τις ανάγκες της Ένωσης.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες θέλουν τον Μελισσανίδη να θέλει να βάλει τον Γεωργέα κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα μαζί με τον Μπρούνο Άλβες και πιθανότατα να κάθονται αμφότεροι στον πάγκο της ΑΕΚ στα παιχνίδια.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X