Μόνο νίκη για να ελπίζει - Η ΑΕΚ σήμερα (20:00) κόντρα στον Δούκα με στόχο να ισοφαρίσει σε 2-2 την σειρά των τελικών

ΑΕΚ: Νίκησε (4-3) τον Ερμή Ζωγράφου και έκανε το 2-1 στη σειρά των ημιτελικών
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα Futsal της ΑΕΚ αγωνίζεται σήμερα την πλάτη στον τοίχο για να παραμείνει μέσα στην διεκδίκηση του τίτλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανέτοιμη για να ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2 είναι η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ, η οποία κοντράρεται σήμερα στις 20:00 με τον ΑΣΕ Δούκα στο πλαίσιο του 4ου Τελικού της Futsal Super League, σε μία αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Κλειστό του Λαυρίου.

Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται 2-1 πίσω στη σειρά και προκειμένου να μείνουν «ζωντανοί» στη μάχη του τίτλου, θέλουν μόνο τη νίκη. Να θυμίσουμε πως η ΑΕΚ προηγήθηκε με 1-0 στη σειρά των τελικών αλλά στη συνέχεια ακολούθησαν δύο ήττες που την έχουν φέρει αυτή την στιγμή με την πλάτη στον τοίχο. Σε περίπτωση νίκης η ομάδα του Γιάννη Ζιάβα θα πάει την σειρά σε πέμπτο αγώνα όπου θα παλέψει για το πρωτάθλημα στην έδρα της στο Καματερό. Να θυμίσουμε πως ο Δούκας είναι ο κάτοχος του τίτλου με την «Ένωση» να στοχεύει στην επιστροφή της στην κορυφή του ελληνικού Futsal.

Ο Γιάννης Ζιάβας δούλεψε όλες αυτές τις ημέρες με τους παίκτες του δίνοντας το βάρος στις αδυναμίες και στα λάθη που εντόπισε στα προηγούμενα δύο παιχνίδια τα οποία και έφεραν την ομάδα πίσω στη σειρά των τελικών.

 

Σοβαρή ΑΕΚ, κέρδισε άνετα τον Άρη 2-0 | AEK Τalk 14/4/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X