Roland Garros: 5+1 επιλογές σε γεμάτες αποδόσεις

Roland Garros: 5+1 επιλογές σε γεμάτες αποδόσεις

Πολύ καλή μέρα για στοίχημα σήμερα στο Ρολάν Γκαρός με το Betmarket.gr να έχει ετοιμάσει 6 προτάσεις!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα νυχτερινά ματς στο Ρολάν Γκαρός, με τον κόσμο να δημιουργεί φανταστική (κι ας τη λένε υποτιμητικά “ποδοσφαιρική” οι πουριτανοί του αθλήματος, έχει προσδώσει ήδη άλλη αίγλη στο φετινό τουρνουά, το οποίο αναμένεται πιο συναρπαστικό από ποτέ.

Βέβαια, κατά μια έννοια, το ματς της χρονιάς έγινε ήδη χθες με τον “δαίμονα” Κάρλος Αλκαράθ να χρειάζεται 4,5 ώρες για να κάμψει την αντίσταση του 34χρονου Ράμος-Βινολάς που έκανε το παιχνίδι της ζωής του, έφτασε σε “match point” και σέρβιρε δύο φορές για να κερδίσει το ματς. Κατάθεση ψυχής από τον 34χρονο Καταλανό που με μάτια σκαμμένα από τις άπειρες ώρες και χιλιάδες χιλιόμετρα στα κορτ, “έσβησε” 23 “break points” κόντρα στο πιο καυτό όνομα της εποχής και παρέδωσε μαθήματα αυταπάρνησης και αφοσίωσης στο άθλημα.

Έλεγα και χθες για το πόσο επικίνδυνη παίκτρια είναι η Καρολίνα Μούκοβα, φυσικό ταλέντο με ποικιλία χτυπημάτων στην φαρέτρα της και τελικά παρότι προερχόταν από σημαντική αποχή λόγω τραυματισμού, έδειξε αξιοθαύμαστο επίπεδο φυσικής κατάστασης και υποχρέωσε σε δίκαιη ήττα τη Μαρία Σάκκαρη, Έτσι μένουμε μόνο με τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος στο τελευταίο ματς της ημέρας στο “Suzanne-Langlen” (το ίδιο γήπεδο που αποκλείστηκε η Σάκκαρη), θα αντιμετωπίσει τον Τσέχο Κόλαρ και δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει προβλήματα.

Τα νυχτερινά ματς των Ανδρών

Εντελώς αδικαιολόγητο το άνοιγμα των αποδόσεων της αγοράς στην αναμέτρηση του πολύπειρου, σπεσιαλίστα στο χώμα, Πορτογάλου Σόουζα με τον ανερχόμενο Ιταλό Σονέγκο.

Ο Σόουζα επιβεβαίωσε και κόντρα στον πολύ ύπουλο Τσενγκ την εξαιρετική φόρμα που είχε ήδη δείξει σε Γενεύη και Ρώμη και σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο αουτσάιντερ σε ένα ματς που στο δικό μου τεφτέρι είναι 50-50.

Περίπου το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του Ιβάσκα (ο οποίος αφού είχε κερδίσει τον Σαποβάλοφ, έχασε από τον Σόουζα στη Γενεύη) κόντρα στον ανερχόμενο Χιλιάνο Γκαρίν. Εκτιμώ και εδώ ότι το στερεότυπο παιχνίδι με τα μακριά ράλι που θα επιβάλλει ο Λευκορώσος θα δυσκολέψει πολύ τον Χιλιάνο και η εν λόγω αναμέτρηση είναι επίσης της τάξης του 50-50.

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ μπορεί να κέρδισε (με μεγάλη δυσκολία) τον Κορεάτη Κβον, αλλά η εν γένει συμπεριφορά του (προχθές πάλι χτύπησε σε ξέσπασμα του με το μπαλάκι φροντιστή του τερέν) παραπέμπει ξεκάθαρα σε άνθρωπο που χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας. Ο Φεντερίκο Ντελμπόνις έπαιξε ένα αψεγάδιαστο ματς με τον Μαναρινό, είναι δεδομένο ότι θα εκνευρίσει τον Ρούμπλεφ με το τυποποιημένο παιχνίδι του και την αξιοπιστία των αμυντικών ικανοτήτων του και θεωρώ ότι θα πάρει τουλάχιστον ένα σετ.

To στοίχημα της Ημέρας

Το στοίχημα της ημέρας όμως, θα μπορούσε να προέρχεται από το Διπλό των Ανδρών, στο τελευταίο παιχνίδι που θα λάβει χώρα στο πολύ ζεστό κορτ νο 10 το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο με τρομερή ενέργεια για να πανηγυρίσει μία μεγάλη νίκη.

Γιατί απλούστατα το ζευγάρι Γκασκέ – Τσονγκά (που αμφότεροι έπαιξαν εξαιρετικά παρά τις ήττες τους), στις πολύ ιδιαίτερες και συγκινησιακά φορτισμένες συνθήκες του ματς, είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη, φαβορί να κερδίσουν τους Καμπράλ – Ρούνε και όχι αουτσάιντερ του 3.00. Πόσο μάλλον όταν ο Δανός θα έχει παίξει νωρίτερα το ματς του με τον Λαακσόνεν για το μονό, που φυσικά παραμένει ο μεγάλος του στόχος.

Επιλογές από το ταμπλό των Γυναικών

Ένας άγραφος νόμος του γυναικείου τένις, είναι ότι όσο περισσότερες “εξωσχολικές” φωτογραφίες ανεβάζει η πανέμορφη Καμίλα Τζιόρτζι στα μέσα κοινωνικής της δικτύωσης, τόσο πιο εύκολα χάνει παιχνίδια από υποδεέστερες αντιπάλους. Κάτι τέτοιο πήγε να συμβεί και προχθές κόντρα στην Ζανγκ όταν έχασε με 6-3 το πρώτο σετ, αλλά στη συνέχεια σαν να έβαλε κάποιο τούρμπο και τη διέλυσε με 6-2, 6-2.

Η αλήθεια είναι ότι όταν η Καμίλα βάζει το τούρμπο και περιορίζει τα (συνήθως αναρίθμητα) αβίαστα λάθη της είναι απολαυστική και μπορεί να κονιορτοποιήσει οποιονδήποτε αντίπαλο!

Η Γιούλια Πουτίντσεβα είναι μια επίσης ιδιαίτερη περίπτωση ιδιοσυγκρασιακής παίκτριας, με φυσικό ταλέντο και τρομερή τεχνική, αλλά τρομερά ασταθής ψυχολογικά και εκνευρίζεται πιο εύκολα και από τον Άδωνι αν του πεις ότι έχουν ακριβύνει τα προϊόντα στα σουπερμάρκετ.

Και όταν δείτε την Πουτίντσεβα να σπάει μία ακόμη ρακέτα μετά την ήττα της από την Καμίλα, σας προτείνω ανεπιφύλακτα μια επίσκεψη στο instagram της Ιταλο-Αργεντίνας, έτσι σαν φόρο τιμής στο γυναικείο τένις…

Τελευταία επιλογή της ημέρας, η “αμερικανική” μονομαχία μεταξύ Κόλινς και Ρότζερς, δύο περίπου ισοδύναμες παίκτριες όταν βρίσκονται σε τοπ φόρμα και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το τεράστιο άνοιγμα των αποδόσεων. Θα μου πείτε ότι η μεν Κόλινς είναι νο 9 της παγκόσμιας κατάταξης και η Ρότζερς μόλις νο 50, αλλά η παγκόσμια κατάταξη αφορά τη διάρκεια και εδώ έχουμε μια μοναδική αναμέτρηση με τα δύο κορίτσια να δείχνουν σε παρόμοιο επίπεδο κατά τις νίκες τους στον α΄ γύρο.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες

στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά τένις για το Ρολάν Γκαρός και

προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την

ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket Επιλογές Roland Garros

26/05 – 14:30 Σόουζα – Σονέγκο 1 (2.95) με 50 μονάδες

26/05 – 16:00 Ιβάσκα – Γκαρίν 1 (2.65) με 50 μονάδες

26/05 18:00 Ρούμπλεφ – Ντελμπόνις  Ντελμπόνις να κερδίσει ένα σετ (1.98) με 50 μονάδες

26/05 – 18:00 Κολινς – Ρότζερς 2 (3.55)  με 50 μονάδες

26/05 – 18:30 Τζιόρτζι – Πουτίντσεβα 1 (2.70) με 70 μονάδες

26/05 – 18:30 Γκασκε/Τσονγκά – Καμπράλ/Ρούνε 1 (2.50) με 50 μονάδες

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X