Η συγγραφέας του «πώς να σκοτώσετε τον σύζυγό σας», είχε δολοφονήσει τον άνδρα της!

Η συγγραφέας του «πώς να σκοτώσετε τον σύζυγό σας», είχε δολοφονήσει τον άνδρα της!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρώτα… ζει και μετά γράφει!

Η Νάνσι Κράμπτον Μπρόφι η οποία έχει γράψει το δοκίμιο «Πώς να σκοτώσετε τον σύζυγό σας» κρίθηκε ένοχη για την δολοφονία του συζύγου της.

Κι όμως είναι αλήθεια, η οποία σοκάρει. Η 71χρονη συγγραφέας τελικά κρίθηκε από το δικαστήριο στο Όρεγκον ότι είχε προβεί στην δολοφονία του συζύγου της μετά από τη διαδικασία η οποία ολοκληρώθηκε μετά από ένα χρονικό διάστημα στο οποίο λήφθηκαν υπόψη όλα τα στοιχεία που υπήρχαν.

Συγκεκριμένα η Νάνσι Κράμπτον Μπρόφιμ, όπως υποστήριξαν οι εισαγγελείς σκότωσε τον άνδρα της με δύο πυροβολισμούς στη καρδιά στην σχολή μαγειρικής που δίδασκε εκείνος. Η συγγραφέας αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστήριξε ότι ο… ισχυρισμός των εισαγγελέων ότι τον σκότωσε για να λάβει τα χρήματα της ασφάλειας ζωής που είχε ο Ντάνιελ δεν είναι αληθής, προσπαθώντας να στηρίξει -με επιχειρήματα- τον δικό της ισχυρισμό ότι εάν ζούσε ο Ντάνιελ θα ήταν καλύτερα.

Η 71χρονη συγγραφέας ήταν η πρώτη ύποπτη για τον φόνο του Ντάνιελ, και είχε προφυλακισθεί. Οι δικηγόροι της έκαναν γνωστό μετά την απόφαση του δικαστηρίου πως θα καταθέσουν έφεση.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X