ΑΕΚ: Η άφιξη Αλμέιδα στην Αθήνα «σηματοδοτεί» τις αλλαγές

Η κουβέντα για φανέλα και η ελπίδα που είναι ο Αλμέιδα!
Photo Credits: INTIME

Με τον Ματίας Αλμέιδα στην Αθήνα, όλα δείχνουν πως ο Δ. Μελισσανίδης δρομολογεί παράλληλα το πλαίσιο αλλαγών στο οποίο έχει καταλήξει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η έλευση του Ματίας Αλμέιδα οικογενειακώς στην Αθήνα μέχρι τη προσεχή Δευτέρα στην ουσία σηματοδοτεί και το γεγονός πως δεν είμαστε μακριά από τη γνωστοποίηση από πλευράς Δημήτρη Μελισσανίδη των αποφάσεων του για αλλαγές στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ, αλλά όπως όλα δείχνουν και στη καθημερινότητα της ομάδας στα Σπάτα.

Από πλευράς υποστηρικτικού προσωπικού. ΚΙ αυτό γιατί είναι σαφές πως ο προπονητής που έρχεται για να πιάσει δουλειά και μάλιστα περίπου 40 μέρες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία, λογικά θα πρέπει να το κάνει με το πλαίσιο γύρω του ολοκληρωμένο.

Η αλήθεια είναι πως όλες τις τελευταίες μέρες οι πληροφορίες που έχουν βγει σε σχέση με τις κινήσεις του αφεντικού της ΑΕΚ είναι από ανύπαρκτες ως ελάχιστες. Κι ό,τι έχει βγει στις περισσότερες περιπτώσεις δεν ανταποκρίνεται και στη πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα για τις αλλαγές που σηματοδοτούνται με την άφιξη του Αλμέιδα στην Αθήνα

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X