Το «αντίο» του Σουάρες στην Ατλέτικο: «Δύο αξέχαστα χρόνια τελείωσαν»

Γλιτώνει την τιμωρία για την «ιταλοποίηση» του Σουάρες η Γιουβέντους
Photo Credits: INTIME

Με ένα μήνυμά του στα Social Media θέλησε να πει το «αντίο» του στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Λουίς Σουάρες, που πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχοντας φτάσει στη Μαδρίτη το 2020 από την Μπαρτσελόνα, ο Σουάρες βοήθησε σημαντικά την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, αφού με τα 34 γκολ σε 83 αγώνες, ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στην κατάκτηση του περυσινού τίτλου.

Αναλυτικά το μήνυμα του Λουίς Σουάρες:

«Δύο αξέχαστα χρόνια τελείωσαν στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου μπορείτε να δείτε όλα όσα συνέβησαν στις φωτογραφίες. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στοργή του καθενός σας, από την πρώτη στιγμή.

Είμαι ευγνώμων για τους συμπαίκτες μου, που πάντα με αντιμετώπιζαν σαν έναν από αυτούς, αλλά και όλο το προσωπικό που εργάζεται μέρα με τη μέρα με πολλές θυσίες, ώστε όσοι παίζουμε να τα έχουμε όλα.

Ειδικά σε αυτούς τους μεγάλους οπαδούς για την αγάπη και την υποστήριξη κάθε λεπτό. Κέρδισα ένα πρωτάθλημα με την Ατλέτικο, είναι κάτι ανεξήγητο και κάτι παραπάνω από ένα στόχο που επιτεύχθηκε.

Αποχαιρετώ τους πάντες, περήφανος γι΄ αυτά τα υπέροχα χρόνια και χαρούμενος που με εμπιστεύτηκαν. Εγώ και η οικογένειά μου θα είμαστε πάντα ευγνώμονες».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X