Κλοπ: «Τα δύο λεπτά της Σίτι κόντρα στη Ρεάλ θα ήταν δύσκολα για μας, ευτυχώς υπάρχουν άλλα 88»

Κλοπ για σχόλια Γκουαρντιόλα: «Ούτε καν όλο το Λίβερπουλ δεν μας θέλει πρωταθλητές»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λίβερπουλ έχασε τον πρώτο διαθέσιμο τίτλο της την περασμένη Κυριακή μετά την κατάκτηση της Premier League από τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Γιούργκεν Κλοπ και οι παίκτες του, όμως, έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα στον επόμενο και τελευταίο στόχο, αυτόν του τρεμπλ και του έβδομου Champions League στην ιστορία της Λίβερπουλ.

Οι Reds κοντράρονται με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Παρίσι και ο Γερμανός τεχνικός μίλησε στη συνέντευξη Τύπου τόσο για την αγχωτική εμπειρία της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, όσο και για την τάση της Βασίλισσας να «χτυπάει» πάντα στο φινάλε των ευρωπαϊκών της αγώνων. Κάτι που στοίχισε ουσιαστικά και στη Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά, όταν δέχθηκε δύο γκολ μέσα σε 91” στο φινάλε και έχασε μέσα από τα χέρια της την πρόκριση στον τελικό.

«Αν κρίνουμε από τα δέκα τελευταία λεπτά κάθε αγώνα της Ρεάλ στο Champions League, θα λέγαμε ότι δεν έχουμε καμία ελπίδα. Ευτυχώς τα παιχνίδια κρατάνε περισσότερο. Σίγουρα αν η Ρεάλ ήταν αντίπαλός μας σε αυτά τα δύο λεπτά (κόντρα στη Σίτι), θα ήταν πολύ δύσκολο. Αλλά ευτυχώς, υπάρχουν άλλα 88 λεπτά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο «Κλόπο» και μεταξύ άλλων συμπλήρωσε για τα συναισθήματα της ομάδας του μετά την απώλεια του τίτλου στην Premier League, αλλά και τον προηγούμενο τελικό κόντρα στους Μερένγκες το 2018.

«Κανείς δεν νιώθει καθόλου πόνο από το παιχνίδι της Κυριακής. Ανυπομονούμε για τον τελικό του Champions League. Υπάρχουν ακόμα στόχοι που μπορούμε να πετύχουμε. Δεν πάει να πει ότι επειδή φτάσαμε ήδη σε δύο τελικούς, δεν θα ενδιαφερθούμε για αυτόν. Είναι ο τρίτος τελικός μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Έχουμε μια ξεχωριστή ομάδα. Η ιστορία μας στο Champions League έχει προφανώς τα πάνω της και τα κάτω της»

Την Κυριακή ήταν δύσκολη συνθήκη. Μόνο και μόνο όμως λόγω της εξέλιξης της αγωνιστικής. Αν η Σίτι ήταν 3-0 στο 12’, καταλαβαίνετε. Αλλά τελικά ήταν 2-0 πίσω στο σκορ και έτσι έγινε το κλασικό δράμα της τελευταίας αγωνιστικής, πέσαμε κι εμείς σε αυτό και υποφέραμε για να σκοράρουμε δεύτερη φορά. Αυτό ήταν που ίσως το έκανε λίγο πιο δύσκολο για μας. Αλλά όλοι είμαστε σε πολύ καλή διάθεση τώρα».

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ομάδα γεμάτη εμπειρία και ξέρει πώς να προσεγγίζει έναν τελικό. Το νιώσαμε το 2018. Ήταν μεγάλο πλεονέκτημα για αυτούς εκείνη τη βραδιά, αλλά από τότε αποκτήσαμε κι εμείς μεγάλη εμπειρία, που θα μας φανεί χρήσιμη.

Στον τελικό πιστεύω πως ο κόσμος θα είναι είτε κόκκινος είτε λευκός. Γιατί κάποιοι αντιπαθούν τη Λίβερπουλ τόσο πολύη και κάποιοι αντιπαθούν τη Ρεάλ τόσο πολύ. Το 50% του γηπέδου είναι η καλύτερη στήριξη που μπορείς να έχεις σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, οπότε ανυπομονώ»

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X