Το πιο viral meme του ποδοσφαίρου στην τελικό του Conference League!

Το πιο viral meme του ποδοσφαίρου στην τελικό του Conference League!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι μία από τις θρυλικότερες φωτογραφίες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και αναβίωσε η στιγμή 20 χρόνια αργότερα ξανά.

Ήταν το 2002, όταν η Φέγενορντ είχε κατακτήσει το Κύπελλο UEFA νικώντας τη Ντόρτμουντ με 3-2 στον τελικό του Ρότερνταμ. Τις μέρες που ακολούθησαν, η φωτογραφία ενός «πωρωμένου» πιτσιρικά να κάνει χειρονομία υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο έγινε… viral. Έκτοτε πέρασαν 20 χρόνια η ολλανδική ομάδα διεκδικεί απόψε έναν ακόμη ευρωπαϊκό τίτλο, στον τελικό του Conference League απέναντι στην Ρόμα στα Τίρανα και ο τότε μπόμπιρας, ο Μίκι Γουίλσον είναι πλέον 25 ετών και εργάζεται ως λογιστής.Το πιο viral meme του ποδοσφαίρου στην τελικό του Conference League!

Ωστόσο, ποτέ δεν έπαψε να υποστηρίζει τη Φέγενορντ. Ίσα ίσα παραμένει φανατικός της φίλος και με την ευκαιρία της επιστροφής της στον τελικό του Conference League πόζαρε αναπαριστώντας την ιστορική εκείνη φωτογραφία, πάνω στους ώμους του πατέρα του και υψώνοντας και πάλι το μεσαίο δάχτυλο.

«Αποφασίσαμε να κάνουμε το remake της φωτογραφίας και τα καταφέραμε μετά από μερικές μπίρες», δήλωσε ο Μίκι Γουίλσον. «Άρχισα να καταλαβαίνω πόσο γνωστή είχε γίνει η φωτογραφία μου περίπου στα 12. Ακόμη και τώρα όταν πηγαίνω στο μπαρ που συχνάζω πολλοί έρχονται για να βγάλουμε φωτογραφίες», πρόσθεσε.Το πιο viral meme του ποδοσφαίρου στην τελικό του Conference League!

«Η Φέγενορντ είναι η ζωή μου και θα την ακολουθώ για πάντα. Έχω μόνιμα εισιτήριο διαρκείας. Δεν περίμενα φέτος να φτάσουμε μέχρι τον τελικό, αλλά είμαι περήφανος για την πορεία μας», κατέληξε.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X