Πρόεδρος Λίβερπουλ: «Κανείς δεν θέλει να σκέφτεται τη μέρα που ο Κλοπ δε θα είναι προπονητής μας»

Πρόεδρος Λίβερπουλ: «Κανείς δεν θέλει να σκέφτεται τη μέρα που ο Κλοπ δε θα είναι προπονητής μας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έναν περίπου μήνα μετά την επισημοποίηση της ανανέωσης της συνεργασίας μεταξύ Λίβερπουλ και Γιούργκεν Κλοπ έως το 2026, ο πρόεδρος των «Reds», Τομ Βέρνερ, έδωσε συνέντευξη στην «Athletic», μιλώντας για τον Γερμανό προπονητή και το μέλλον του στον σύλλογο.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην αγωνία του πριν ακούσει το πολυπόθητο «ναι» από τον Κλοπ, εκθειάζοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έπαιξε κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων η σύζυγος του Γερμανού.

«Θα ήθελα να απονείμω τα σέβη μου στην Ούλα (σ.σ. σύζυγος του Κλοπ). Μας βοήθησε πάρα πολύ με το να παροτρύνει τον Γιούργκεν να επεκτείνει την παραμονή του στη Λίβερπουλ. Μιλούσαμε μαζί του αρκετές φορές σε καθημερινή βάση. Μας είχε ενημερώσει πως σκεφτόταν πολύ σοβαρά την επέκταση. Παρ’ όλα αυτά μέχρι να γίνει οριστικό κρατούσα την αναπνοή μου», ανέφερε και στη συνέχεια αποκάλυψε πως κανείς στη Λίβερπουλ δεν θέλει να φέρνει στο μυαλό του την ώρα του αποχωρισμού.

«Είναι υπέροχο το ότι θα είναι μαζί μας για μερικά ακόμα χρόνια. Είμαι τόσο χαρούμενος επειδή υπάρχει αυτή η αίσθηση πως κανείς δεν θέλει να σκέφτεται τη μέρα που ο Γιούργκεν θα πάψει να είναι προπονητής του συλλόγου».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X