
Η Τραμπζονσπόρ ενδιαφέρεται και πάλι για την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα. Και τον περασμένο Δεκέμβριο άλλωστε προσπάθησε να τον πάρει, όπως είχαν παραδεχτεί στο Gazzetta οι άνθρωποί της.
Η πρωταθλήτρια Τουρκίας φιλοδοξεί εκ νέου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του διεθνούς εξτρέμ, όπως υποστήριξε ο πρόεδρος του κλαμπ.
Ο Αχμέτ Αγκάογλου ανέφερε στο sportpress24: «Προφανώς και θέλουμε να πάρουμε τον Μασούρα από τον Ολυμπιακό. Έχουμε ήδη κάνει την πρότασή μας, αλλά ο Ολυμπιακός ζητά 8.000.000 ευρώ και αυτό είναι μεγάλο ποσό για εμάς. Δεν θα διακόψουμε όμως τις επαφές μας. Θα συνεχίσουμε τις επαφές και τις διαπραγματεύσεις».
Ο 28χρονος έκανε εφέτος 46 συμμετοχές, σημείωσε 12 γκολ και έδωσε οκτώ ασίστ. Με τους «ερυθρόλευκους» έχει κάνει 164 συμμετοχές, με απολογισμό 42 γκολ και 21 ασίστ. Το συμβόλαιό του επνέει το καλοκαίρι του 2024.
Υπενθυμίζεται ότι Σιώπης και Μπακασέτας οδήγησαν την ομάδα της Τραπεζούντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Οι «εκλεκτοί» φανερώνουν (ίσως) και το πλάνο!
- ENWSI TV: ΟΛΗ η εκπομπή AEK after με Καζαντζόγλου – Λούπο και τηλεφωνικές γραμμές! (VIDEO)
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Κερδισμένη σε όλα τα επίπεδα η ΑΕΚ!
- Μελισσανίδης: Στο νοσοκομείο για επέμβαση «μπαλονάκι» – Ολα καλά με την υγεία του



Ο Τάσος Τσατάλης υποδέχτηκε τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: «Ενωμένοι θα πετύχουμε»

Αυτή είναι η μεγάλη γκάφα της Άγκυρας με το «τουρκικό Αιγαίο»

Με δάκρυα στα μάτια το αντίο του Κούγια στην ΑΕΛ (VIDEO)

Πάνος Λούπος: «Ανησυχούν οι… απέναντι, άρα κάτι καλό κάνει η ΑΕΚ»

Νταβέλης: «Να κάνουμε την Λάρισα περήφανη και την ΑΕΛ μεγάλη»