Πρόεδρος Τραμπζονσπόρ: «Κάναμε πρόταση για τον Μασούρα, αλλά ο Ολυμπιακός θέλει 8 εκατ. ευρώ»

Πρόεδρος Τραμπζονσπόρ: «Κάναμε πρόταση για τον Μασούρα, αλλά ο Ολυμπιακός θέλει 8 εκατ. ευρώ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τραμπζονσπόρ ενδιαφέρεται και πάλι για την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα. Και τον περασμένο Δεκέμβριο άλλωστε προσπάθησε να τον πάρει, όπως είχαν παραδεχτεί στο Gazzetta οι άνθρωποί της.

Η πρωταθλήτρια Τουρκίας φιλοδοξεί εκ νέου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του διεθνούς εξτρέμ, όπως υποστήριξε ο πρόεδρος του κλαμπ.

Ο Αχμέτ Αγκάογλου ανέφερε στο sportpress24: «Προφανώς και θέλουμε να πάρουμε τον Μασούρα από τον Ολυμπιακό. Έχουμε ήδη κάνει την πρότασή μας, αλλά ο Ολυμπιακός ζητά 8.000.000 ευρώ και αυτό είναι μεγάλο ποσό για εμάς. Δεν θα διακόψουμε όμως τις επαφές μας. Θα συνεχίσουμε τις επαφές και τις διαπραγματεύσεις».

Ο 28χρονος έκανε εφέτος 46 συμμετοχές, σημείωσε 12 γκολ και έδωσε οκτώ ασίστ. Με τους «ερυθρόλευκους» έχει κάνει 164 συμμετοχές, με απολογισμό 42 γκολ και 21 ασίστ. Το συμβόλαιό του επνέει το καλοκαίρι του 2024.

Υπενθυμίζεται ότι Σιώπης και Μπακασέτας οδήγησαν την ομάδα της Τραπεζούντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X