Γιόκιτς: Το άλογο του κέρδισε σε αγώνα, το πρώτο έπαθλο ήταν 250 ευρώ

Γιόκιτς: Το άλογο του κέρδισε σε αγώνα, το πρώτο έπαθλο ήταν 250 ευρώ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα χρήματα δεν αποτελούν, πια, ζήτημα για τον Νίκολα Γιόκιτς. Το φετινό καλοκαίρι θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη σε όλο το NBA. Όχι πως η αμοιβή των 31.5 εκατομμυρίων ευρώ που έλαβε την τρέχουσα σεζόν από τους Ντένβερ Νάγκετς τον καθιστά… φτωχό.

Πριν από μερικά χρόνια είχε ξοδέψει 50.000 ευρώ για να αποκτήσει το αγαπημένο του άλογο, τον «Dream Catcher». Ο Σέρβος σέντερ και δύο φορές MVP βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες στην πατρίδα του και ασχολείται με τα άλογά του.

Ο «Dream Catcher», ο οποίος έδωσε το όνομα και στο στάβλο του, συμμετείχε στην ιπποδρομία της Σουμπότιτσα (μία από τις πιο φημισμένες στην Ευρώπη), την οποία κέρδισε. Εκτός από το Κύπελλο, ο Γιόκιτς πρόκειται να λάβει και ένα χρηματικό βραβείο.

Όταν διαβάζεις το ποσό σε δηνάρια (το εθνικό σερβικό νόμισμα) το έπαθλο μοιάζει… βαρύτιμο (29.600). Όμως η μετατροπή του σε ευρώ μαρτυράει ότι ο πιο ακριβοπληρωμένος (οσονούπω) παίκτης στο ΝΒΑ κέρδισε μόλις 250 ευρώ.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X