Θοδωρής Κωνσταντόπουλος: «Ο άνθρωπος με τον οποίο με απάτησε η Κάτια Ταραμπάνκο ήρθε να του κάνω τατουάζ»

H άπιστη Κάτια Ταραμπάνκο: Ξέσπασε ο πρώην σύντροφός της – «Διατηρούσε παράλληλη σχέση»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha το πρωί της Τετάρτης. Ο tattoo artist μίλησε για την σχέση με την πρώην σύντροφο του, Κάτια Ταραμπάνκο και το άδοξο τέλος της λόγω τρίτου προσώπου όπως ο ίδιος υποστηρίζει.

Ειδικότερα, ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος υποστήριξε πως «δεν μπορώ να ξέρω τι συνέβη μέσα της. Ήμασταν μαζί γύρω στις 10 μήνες και συγκατοικούσαμε. Εγώ τουλάχιστον την ερωτεύτηκα. Κάθε μέρα έκανα προτάσεις γάμου στην Κάτια, κάθε μέρα λέγαμε πόσο ερωτευμένοι είμαστε και πόσο αγαπιόμαστε. Δεν ανακάλυψα κάποια στιγμή ότι κάτι δεν πάει καλά. Πολύ απλά κάποια στιγμή άκουσα την ατάκα «θέλω λίγο χρόνο». Πάρε τον χρόνο σου, εδώ είμαστε και θα τα συζητήσουμε όλα. Πριν τρεις μέρες, όμως, έχεις βγει σε αντίστοιχη πρωινή εκπομπή και έχεις κάνει κάποιες δηλώσεις, έχεις δείξει τα μονόπετρα που σου είχε δώσει η μάνα μου. Εγώ δεν θα έβγαινα σε καμία περίπτωση να κάνω κάτι αν δεν με πρόσβαλλε η κίνηση της».

Διαβάστε όσα είπε ο Κωνσταντόπουλος 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X