ΑΕΚ: Συνάντηση Παπασταμάτη με Αλβανό μέσα στην εβδομάδα- Ριζικά ανανεωμένη η ομάδα τη νέα σεζόν!

ΑΕΚ: Συνάντηση Παπασταμάτη με Αλβανό μέσα στην εβδομάδα- Ριζικά ανανεωμένη η ομάδα τη νέα σεζόν!
Photo Credits: INTIME

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ θα έχει μέσα στις επόμενες ημέρες συνάντηση με τον Αλέξη Αλβανό για όλα τα θέματα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σεζόν ολοκληρώθηκε άδοξα για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία δεν κατάφερε να πετύχει τους εγχώριους στόχους της.

Ο πρώτος που άξιζε περισσότερο έναν τίτλο τη φετινή σεζόν είναι ο διοικητικός ηγέτης, Σταμάτης Παπασταμάτης ο οποίος και φέτος φρόντισε να κάνει ότι του ζητήθηκε από τον πρώην προπονητή για να παραμείνει η ΑΕΚ στην κορυφή. Παρά την απογοήτευση του ωστόσο είναι και ο πρώτος που έπιασε ήδη δουλειά για να «χτίσει» τη νέα ΑΕΚ που θα είναι ριζικά ανανεωμένη σε σχέση με φέτος. Ο κ. Παπασταμάτης παραμένει ο εγγυητής της επόμενης ημέρας του τμήματος χάντμπολ, συνεχίζοντας με πίστη το όραμα του για μια ΑΕΚ πρωταγωνίστρια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σε αυτό το πλαίσιο αναμένεται μέσα στην εβδομάδα σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr να έχει συνάντηση με τον Αλέξη Αλβανό ο οποίος και οδήγησε την ομάδα στους τελευταίους τελικούς. Οι δύο άνδρες θα έχουν μια μεγάλη συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα και την συνεργασία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα τη νέα χρονιά θα παρουσιαστεί με πολλές αλλαγές ξεκινώντας ουσιαστικά από την αρχή τη προσπάθεια της για την επιστροφή στους τίτλους. Όπως έχουμε αναφέρει παρελθόν αποτελούν ήδη οι Ουγκάλντε, Πλάθα, Μπουκοβίνας, Μπριάτκα, Στεφάνοβιτς ενώ τον δρόμο της εξόδου θα ακολουθήσουν και άλλοι. Αντίθετα δεδομένη θεωρείται η παραμονή των Λέμος, Μόγια, Κεδέρη, Αραμπατζή, Καλόμοιρου, Κοτσιώνη.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X