Χαμός στο Masterchef μετά την αποχώρηση-βόμβα Γιάννου

Χαμός στο Masterchef μετά την αποχώρηση-βόμβα Γιάννου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την Καλλιόπη Μπεζαντέ να έχει ήδη εξασφαλίσει τη θέση της στην τελική τετράδα του MasterChef, οι υπόλοιποι τέσσερις παίκτες: ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Ελπίδα Μορφούλη, ο Νικήτας Μπατσικούρας και ο Γιάννος Σδούγκας πάλεψαν απόψε για να προχωρήσουν ακόμα ένα βήμα πιο κάτω στο διαγωνισμό. Τεστ Δημιουργικότητας ήταν αποψινή δοκιμασία που κλήθηκαν να ξεπεράσουν οι τέσσερις παίκτες.

Οι chef κριτές Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζήτησαν από τους διαγωνιζόμενους να ανατρέξουν στην πρώτη μαγειρική ανάμνηση, που είχαν από τον διαγωνισμό. Οι επίδοξοι μάγειρες έπρεπε να δημιουργήσουν ξανά το πιάτο που παρουσίασαν στις auditions αλλά σε μια πιο δημιουργική και εξελιγμένη μορφή.

Διαβάστε περισσότερα για την μεγάλη έκπληξη στο Master Chef

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X