Κερδίζει ή τελειώνει η χρονιά πρόωρα για την ΑΕΚ κόντρα στον Προμηθέα στην Πάτρα (17:00, LIVE σχολιασμός, enwsi.gr)

Κερδίζει ή τελειώνει η χρονιά πρόωρα για την ΑΕΚ κόντρα στον Προμηθέα στην Πάτρα (17:00, LIVE σχολιασμός, enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Ματς ζωής ή θανάτου για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αγωνίζεται σήμερα στην Πάτρα απέναντι στον Προμηθέα (17:00, ΕΡΤ3,  LIVE enwsi.gr), στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα της πρώτης φάσης των playoff.

Ο Προμηθέας έκανε το break την Δευτέρα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και θέλει μια νίκη για να τελειώσει την σειρά με 2-0. Από την μεριά της η ΑΕΚ για να μην πάει νωρίς διακοπές, θα πρέπει να κερδίσει να κάνει το 1-1 και την Παρασκευή στον τρίτο αγώνα της σειράς να επιχειρήσει να κερδίσει.

Ο Κούρο Σεγκούρα έχει πολλά πράγματα να διορθώσει σε σχέση με τον πρώτο αγώνα που η ΑΕΚ είχε έλλειψη ενέργειας στην άμυνα, κάτι που δήλωσε και ο ίδιος. Θα έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους, εκτός από τον Κιθ Λάνγκφορντ που δεν έπαιξε προχθές και τελικά αναχώρησε για την Αμερική χθες, για να κάνει εγχείριση ώστε να διορθώσει το πρόβλημα που έχει στο πόδι του.

Από την άλλη μεριά ο Μάκης Γιατράς, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του. Ο Κέντρικ Ρέι έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ και ο Φόστερ στο πρώτο του αγώνα έδειξε να έχει βρει χημεία με την υπόλοιπη ομάδα.

Μετά και τον αποκλεισμό του Κολοσσού από την Λάρισα, η ΑΕΚ πρέπει να φέρει πίσω την σειρά στα Λιόσια αν θέλει να συνεχίσει την πορεία της στα playoff αλλά και να αποφύγει την 6η θέση που θα πάρει αν αποκλειστεί.

Διαιτητές στο σημερινό ματς, θα είναι οι διεθνείς, Ηλίας Κορομηλάς (Αττικής) και Μανώλης Τσολάκος (Αττικής), μαζί με τον Γιώργο Κατραχούρα (Κρήτης).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X