Στιβ Κερ: «Σκοτώνονται παιδιά. Πρέπει να κάνουμε κάτι. Αρκετά!» (VIDEO)

Στιβ Κερ: «Σκοτώνονται παιδιά. Πρέπει να κάνουμε κάτι. Αρκετά!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εικοσιένας άνθρωποι, 19 παιδιά και δύο εκπαιδευτικοί, σκοτώθηκαν σε επίθεση ενόπλου σε δημοτικό σχολείο της κοινότητας Ουβάλντε, στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το τραγικό περιστατικό προκάλεσε την οργή και το ξέσπασμα του Στιβ Κερ, πριν από το Game 4 των τελικών της Δύσης, ανάμεσα σε Ντάλας Μάβερικς και Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Ο κόουτς των Γουόριορς δεν είχε όρεξη να μιλήσει, καθόλου, για μπάσκετ και σε μια, συγκλονιστική, τοποθέτηση, είπε, μεταξύ άλλων, “κουράστηκα να μένω εδώ και να δίνω συλλυπητήρια. Αρκετά”.

Για όσα συμβαίνουν, στις ΗΠΑ, ο Στιβ Κερτ είπε τα εξής:

«Δεν θα μιλήσω για μπάσκετ. Δεν συνέβη τίποτα με την ομάδα. Θα αρχίσουμε με την ίδια πεντάδα. Το μπάσκετ δεν έχει σημασία. Από το shootaround έχω και τώρα 14 παιδιά σκοτώθηκαν, 4.000 μίλια από εδώ και ένας καθηγητής. Τις τελευταίας 10 μέρες ηλικιωμένοι μαύροι πέθαναν σε σούπερ μάρκετ στο Μπάφαλο. Ασιάτες σκοτώθηκαν στην Καλιφόρνια. Τώρα σκοτώθηκαν παιδιά σε σχολείο. Κάτι πρέπει να κάνουμε. Κουράστηκα να μένω εδώ και να δίνω συλλυπητήρια σε πληγωμένες οικογένειες. Κουράστηκαν με τα ενός λεπτού σιγή. Αρκετά!

Ρωτάω όλους εσάς τους εκλέκτορες, γιατί δεν κάνετε κάτι για την βία στα σχολεία, τους πυροβολισμούς. Σας ρωτάω θα βάλετε την επιθυμία σας για δύναμη μπροστά από τις ζωές αυτών των ανθρώπων; Αυτό κάνουμε κάθε εβδομάδα. Έχουμε ένα παιχνίδι, όμως κάθε άνθρωπος που ακούει και έχει ένα παιδί θα ήθελα να αναρωτηθεί πώς νιώθει με όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα; Δεν μπορούμε να καθόμαστε εδώ και να διαβάζουμε όσα γίνονται και να κάνουμε ενός λεπτού σιγής».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X