Σλοτ: «Δεν περιμένω κάποια έκπληξη από τη Ρόμα»

Σλοτ: «Δεν περιμένω κάποια έκπληξη από τη Ρόμα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώτος γκολκίπερ της Φέγενορντ, Τζάστιν Μπίλοβ είναι πολύ πιθανό να επιστρέφει από τον τραυματισμό του στον αυριανό (Τετάρτη 25/5) μεγάλο τελικό του Europa Conference League με τη Ρόμα στην «Arena Kompatare» των Τιράνων, όπως επιβεβαίωσε ο προπονητής της ολλανδικής ομάδας, Άρνε Σλοτ στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (24/5).

Ο 24χρονος Ολλανδός τερματοφύλακας έμεινε εκτός αγώνων απ’ τον περασμένο Μάρτιο, έπειτα από επέμβαση που έκανε στο πόδι, έχοντας κρατήσει μία φορά ανέπαφη την εστία του και δεχθεί 6 γκολ στα 5 ματς που έδωσε στη φάση των ομίλων με τη Φέγενορντ και στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16».

«Τα πράγματα πάνε πολύ καλά με τον Μπίλοου… Προπονείται με την ομάδα εδώ και μια εβδομάδα χωρίς προβλήματα» τόνισε ο Σλοτ και πρόσθεσε: «Αν δεν υπάρξει κάτι απρόοπτο, έχουμε μία πληρέστατη ομάδα για τον αυριανό (σ.σ. Τετάρτη) τελικό. Άρα, ναι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παίξει ο Τζάστιν».

Από τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, η Φέγενορντ είναι η μοναδική αήττητη ομάδα, με οκτώ νίκες και τέσσερις ισοπαλίες και θέλει να γίνει η πρώτη ολλανδική ομάδα που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο τα τελευταία 20 χρόνια, όταν κέρδισε την Ντόρτμουντ στον τελικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ το 2002.

Ο Σλοτ είπε επίσης, ότι δεν περίμενε καμία έκπληξη από την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, έχοντας «δει πολλά παιχνίδια της Ρόμα πριν από τον τελικό. Ξέρουμε τι να περιμένουμε, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Μερικές φορές ο προπονητής τους έχει μικρές εμπνεύσεις στο παιχνίδι του.

Αλλά έχουμε δει πολλά, οπότε ελπίζουμε να είμαστε προετοιμασμένοι με τον σωστό τρόπο… Παίξαμε 55 παιχνίδια και θα με εξέπληττε αν μπορέσει να σκεφτεί κάτι που δεν έχουμε δει ακόμα.
Έχουν σχεδόν πάντα το ίδιο στυλ παιχνιδιού. Θα με εξέπληττε αν η Ρόμα προσπαθήσει αύριο, να παίξει ξεκινώντας το παιχνίδι από την άμυνα. Περιμένω να παίξουν μακριές μπαλιές πάνω από την άμυνα μας».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X