Γ.Μελισσανίδης: «Σήμερα η Ναυτεμπορική ανανεώνει το συμβόλαιο της συνεργασίας της με τη ναυτιλία»

Γ.Μελισσανίδης: «Σήμερα η Ναυτεμπορική ανανεώνει το συμβόλαιο της συνεργασίας της με τη ναυτιλία»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο εκδότης της «Ναυτεμπορικής» Γιώργος Μελισσανίδης μίλησε στην έναρξη των εργασιών του 6ου Ναυτιλιακού Συνεδρίου.

«Σήμερα η Ναυτεμπορική ανανεώνει το συμβόλαιο της συνεργασίας της με τη ναυτιλία» δήλωσε ο εκδότης της «Ν» Γιώργος Μελισσανίδης στην έναρξη των εργασιών του 6ου Ναυτιλιακού Συνεδρίου με τίτλο «Ναυτιλία, η βιομηχανία της χρονιάς: Η επόμενη μεγάλη κίνηση», που άνοιξε αυλαία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Αναφερόμενος στην ιστορία της «Ναυτεμπορικής» ο κ. Μελισσανίδης τόνισε ότι «επί σχεδόν έναν αιώνα παραμένει σημείο αναφοράς για τον οικονομικό Τύπο στην Ελλάδα», υποστηρίζοντας τη ναυτιλία και την επιχειρηματικότητα, με συνέπεια και χωρίς συμβιβασμούς στην ποιοτική ενημέρωση».

Όπως σημείωσε, η Ναυτεμπορική ιδρύθηκε στο μεγάλο λιμάνι της χώρας και από τα πρώτα φύλλα της επικεντρώθηκε στην καταγραφή των πεπραγμένων της ισχυρότερης βιομηχανίας του κόσμου. Στις δεκαετίες που μεσολάβησαν εξέλιξε το περιεχόμενό της, το εμπλούτισε με νέους τομείς ανάλυσης των γεγονότων, αναβάθμισε την εικόνα της όπως και τη λογική προσέγγισης της ειδησεογραφίας, επεκτάθηκε και στον Ηλεκτρονικό Τύπο. «Αλλά ουδέποτε παρέκκλινε από τις βασικές αρχές της, την εγκυρότητα, την αξιοπιστία, την αμεροληψία, την αντικειμενικότητα» τόνισε ο κ. Μελισσανίδης.

Ο εκδότης της «Ν» υπογράμμισε ακόμη πως η νέα ιδιοκτησία συνεχίζει στην ίδια γραμμή με ένα μεγάλο πρόγραμμα αναδιάρθρωσης και βελτίωσης των υπηρεσιών της εφημερίδας και του διαδικτυακού της τόπου. Σύντομα θα συνεχίσει και μέσω της τηλεόρασης με το Naftemporiki TV.

«Στόχος μας είναι η Ναυτεμπορική να παραμείνει η πρώτη επιλογή κάθε αναγνώστη που επιζητεί τη σωστή και εμπεριστατωμένη ενημέρωση. Χτίζουμε μία νέα σχέση μαζί σας, με τους παραδοσιακούς αλλά και με τους νέους μας αναγνώστες. Σας θέλουμε όλους κοντά μας!» προέτρεψε ο κ. Μελισσανίδης.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X