Ξεφτιλίστηκε ο Κλάτενμπεργκ: Τοποθετήθηκε ως υπεύθυνος διαιτησίας της ΠΑΕ… Νότιγχαμ Φόρεστ

Ξεφτιλίστηκε ο Κλάτενμπεργκ: Τοποθετήθηκε ως υπεύθυνος διαιτησίας της ΠΑΕ… Νότιγχαμ Φόρεστ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ τοποθετήθηκε από το πουθενά και πήρε θέση… Νότιγχαμ.

Ως υπεύθυνος διαιτησίας της ΠΑΕ… Νότιγχαμ Φόρεστ τοποθετήθηκε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην διαιτητική στήλη που έχει στην αγγλική εφημερίδα Daily Mail.

Ο πρώην Άγγλος διαιτητής με άρθρο του παρουσίασε τις ενστάσεις του για τον ορισμό του ρέφερι, Τζον Μος στον ματς της Νότιγχαμ με τη Χάντερσφιλντ στο «Γουέμπλεϊ» που θα κρίνει ποια εκ των δύο θα ανέβει στην Premier League!

Ο Κλάτενμπεργκ τάχθηκε κατά του συγκεκριμένου ορισμού θεωρώντας «παράξενο» από πλευράς της αγγλικής ένωσης διαιτητών να ορίσει σε ένα ματς τέτοιας βαρύτητας και πρεστίζ έναν διαιτητή που ολοκληρώνει την καριέρα του και που, μάλιστα, κατάγεται από την περιοχή όπου εδρεύει η μία από τις δύο φιναλίστ, η Χάντερσφιλντ!

Τι αναφέρει στο blog του ο Κλάτενμπεργκ

«Είναι παράξενος ο ορισμός του Μος στον τελικό των play-off, για δύο λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι ότι αποσύρεται από τη διαιτησία. Όταν εγώ είχα ανακοινώσει ότι αποσύρομαι, μου έλεγαν ότι δεν μπορούσα να διευθύνω μια αναμέτρηση, γιατί δεδομένου ότι ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι, η Ένωση Διαιτητών δεν μπορούσε να ρισκάρει τυχόν συναισθηματισμούς από πλευράς μου ενώ είχα μια συγκεκριμένη δουλειά να κάνω. Το σεβάστηκα. Δεν ήθελα να επηρεάσω την αξιοπιστία της διοργάνωσης, έτσι το αντίο μου στην Premier League το 2017 ήταν ένα ματς ανάμεσα σε Γουέστ Μπρομ και Λέστερ. Μεσαίων ομάδων δηλαδή.

Κι όμως ο Μος θα διευθύνει στο τελευταίο του παιχνίδι το πιο σημαντικό παιχνίδι στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Πιθανότατα την αναμέτρηση με την υψηλότερη πίεση για έναν διαιτητή, από τη στιγμή που διακυβεύεται η άνοδος στην Premier League.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ο 51χρονος διαιτητής ζει στο Λιντς. Με τους δεσμούς που έχει με το δυτικό Γιόρκσαϊρ, δεν είμαι σίγουρος αν ήταν η πιο σοφή κίνηση να οριστεί διαιτητής σε ένα παιχνίδι τέτοιου βεληνεκούς που περιλαμβάνει τη Χάντερσφιλντ, ομάδα του δυτικού Γιόρκσαϊρ. Ειδικά μετά την πρόσφατη κόντρα της Φόρεστ με τη διαιτησία. VAR θα υπάρχει στο «Γουέμπλεϊ» ως ένα δίχτυ ασφαλείας, αλλά αν συμβεί οτιδήποτε αμφισβητούμενο, θα δώσει τροφή σε όσους ασκούν κριτική. Ο Μος θα εκτιμήσει την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι ανώτεροί του του, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι η διαιτητική αρχή βοήθησε τον εαυτό της ιδιαίτερα με αυτή την απόφαση».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X