Αρης - Καρυπίδης σε Μπούργος: «Προχώρα τον σχεδιασμό» - Θέλει δανεικούς από την Ατλέτικο Μαδρίτης

Αρης - Καρυπίδης σε Μπούργος: «Προχώρα τον σχεδιασμό» - Θέλει δανεικούς από την Ατλέτικο Μαδρίτης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επικοινωνία με τον Χερμάν Μπούργος είχε σήμερα ο Θοδωρής Καρυπίδης.

Επί τάπητος τέθηκαν σήμερα όλα τα ζητήματα τα οποία έχουν να κάνουν με τον σχεδιασμό της νέας σεζόν στον Άρη. Ο Θοδωρής Καρυπίδης και ο Χέρμαν Μπούργος συνομίλησαν για τρεις ώρες μέσω skype λαμβάνοντας αποφάσεις για όλα τα ζητήματα.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα στον Αργεντινό τεχνικό για να προχωρήσει τον σχεδιασμό με παίκτες που ταιριάζουν στο πλάνο που έχει στο μυαλό του για την ομάδα.

Οι δύο άνδρες έχουν ήδη φτιάξει μια λίστα με παίκτες και θέσεις από τις προηγούμενες επαφές που είχαν. Ο Θοδωρής Καρυπίδης πρόκειται στις 2 Ιουνίου να ταξιδέψει στη Μαδρίτη και με τον Μπούργος να έχει συνάντηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης για παίκτες που θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν τους κίτρινους και να αποκτηθούν ως δανεικοί.

Ο Μπούργος, ανάμεσα στα θέματα που έθιξε στον Καρυπίδη ήταν και οι ανανεώσεις συμβολαίων των Κουέστα και Ματίγια, με παίκτες που έτσι κι αλλιώς έχει ξεκινήσει η ΠΑΕ τις επαφές για να υπογράψουν νέα συμβόλαια.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X