«Η ΑΕΛ Λεμεσού προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Σιμόες»

«Η ΑΕΛ Λεμεσού προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Σιμόες»
Photo Credits: INTIME

Για τον Αντρέ Σιμόες που αποχώρησε από την ΑΕΚ ενδιαφέρεται η ΑΕΛ Λεμεδού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόταση για διετές συμβόλαιο στον Αντρέ Σιμόες φέρεται να έχει καταθέσει η ΑΕΛ Λεμεσού.

Ο Αντρέ Σιμόες αποχώρησε από την ΑΕΚ έπειτα από επτά χρόνια και πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του που δεν αποκλείεται και πάλι να έχει άρωμα… Ελλάδας.

Όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ, ο πρώην άσος της Ένωσης απασχολεί έντονα την ΑΕΛ Λεμεσού. Ο 32χρονος αμυντικός χαφ φέρεται να απασχολεί έντονα την κυπριακή ομάδα που την επόμενη περίοδο θα έχει Πορτογάλο τεχνικό στον πάγκο της. Πρόκειται για τον 45χρονο Χόρχε Σίλας που υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2024 με την ομάδα της Λεμεσού, στην οποία είχε θητεύσει ως ποδοσφαιριστής τη σεζόν 2011-12 την οποία οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού στέφθηκαν πρωταθλητές μετά από 44 χρόνια.

Μάλιστα, οι Ίβηρες αναφέρουν πως η πρόταση της ΑΕΛ Λεμεσού είναι για διετές συμβόλαιο επισημαίνοντας πως για τον έμπειρο αμυντικό χαφ υπάρχει ενδιαφέρον και από την Φαμαλικάο με την επισήμανση ότι η προσφορά των Κυπρίων από οικονομικής άποψης είναι υψηλότερη.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X