Μπάγερν Μονάχου: Παίρνει Χράφενμπερχ - Θέλει και Ράσφορντ

Μπάγερν Μονάχου: Παίρνει Χράφενμπερχ - Θέλει και Ράσφορντ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν Μονάχου ετοιμάζεται να πάρει δεύτερο παίκτη από τον Αγιαξ, καθώς προχωρά την περίπτωση του Ράιαν Χράφενμπερχ.

Ο 20χρονος χαφ έχει βγάλει μάτια τη φετινή σεζόν με τον Αίαντα, μετρώντας 42 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με 3 γκολ και 6 ασίστ, ενώ θεωρείται από τα… τοπ προϊόντα του Άγιαξ αυτή τη στιγμή.

Μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια ως κεντρικός αλλά και ως αμυντικός χαφ, ενώ αποτελεί προϊόν των ξακουστών ακαδημιών του ολλανδικού συλλόγου. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές φαίνεται πως είναι προχωρημένες, με την μεταγραφή να κοστίζει ανάμεσα στα 25 με 30 εκατ. ευρώ.

Παρόλα αυτά, η Μπάγερν Μονάχου δείχνει… ζεστή παρότι ακόμη δεν έχει μπει και επίσημα η μεταγραφική περίοδος. Διότι οι Βαυαροί τσεκάρουν ακόμη μία περίπτωση, αυτή τη φορά του Μάρκους Ράσφορντ αφού θέλουν να καλύψουν το κενό που θα αφήσει πιθανότατα ο Λεβαντόφσκι ο οποίος οδεύει προς Βαρκελώνη.

Ο Άγγλος επιθετικός έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο ερχομός του Έρικ Τεν Χαγκ στην τεχνική ηγεσία τον κάνει να αναθεωρεί για το να θα φύγει ή θα παραμείνει, με τον ποδοσφαιριστή να θέλει να μείνει για να διεκδικήσει τις πιθανότητές του.

Ο Ράσφορντ μετράει φέτος 32 εμφανίσεις, μετρώντας 5 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X