«Προφορική συμφωνία του Λεβαντόφσκι με την Μπαρτσελόνα για τρία χρόνια»

«Προφορική συμφωνία του Λεβαντόφσκι με την Μπαρτσελόνα για τρία χρόνια»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπαρτσελόνα και Λεβαντόφσκι έχουν συμφωνήσει προφορικά για τρία χρόνια ανέφερε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο σε podcact.

Πριν από μερικές ημέρες, ο ατζέντης του Πολωνού, Πίνι Ζάχαβι πέταξε ατάκες… φωτιά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Bild, τονίζοντας ότι για τον πελάτη του αποτελεί παρελθόν η σχέση του με την Μπάγερν.

Ο εκπρόσωπος του Πολωνού επιθετικού εξέφρασε για ακόμη μια φορά την πρόθεση του Λεβαντόφσκι να αποχωρήσει από την Μπάγερν, αφού το να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα αποτελεί όνειρο για τον 34χρονο επιθετικό.

«Η Μπάγερν είναι παρελθόν για τον Ρόμπερτ. Δεν υπήρξε πρόταση για νέο συμβόλαιο, θέλει να φύγει μετά από 8 χρόνια και να πραγματοποιήσει το όνειρό του, είναι 34 χρονών.

Θέλει να φύγει το καλοκαίρι και κανείς μας δεν λογαριάζει τα χρήματα. Δεν αισθάνεται ότι εισέπραξε τον απαιτούμενο σεβασμό από την διοίκηση της Μπάγερν.

Η Μπάγερν δεν έχασε τον Ρόμπερτ μόνο ως ποδοσφαιριστή, αλλά και ως άνθρωπο. Λένε ότι έχει συμβόλαιο έως το 2023; Φυσικά ας τον κρατήσουν για ακόμη ένα χρόνο, αλλά είναι κάτι που δεν το συνιστώ στην Μπάγερν»,

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X