Αζάρ: «Θέλω να δείξω σε όλους τι μπορώ να κάνω, ακόμα όνειρό μου η Ρεάλ»

Αζάρ: «Θέλω να δείξω σε όλους τι μπορώ να κάνω, ακόμα όνειρό μου η Ρεάλ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί μέχρι και σήμερα να μην έχει… δικαιολογήσει τα 115 εκατ. ευρώ που δαπάνησε η Ρεάλ Μαδρίτης για να τον αποκτήσει από την Τσέλσι, το καλοκαίρι του 2019, ωστόσο ο Εντέν Αζάρ δεν χάνει την πίστη του, τονίζοντας πως επιθυμεί να αποδείξει σε όλους πως μπορεί να προσφέρει ως ποδοσφαιριστής της «βασίλισσας».

Σε συνέντευξη που έδωσε Μέσω της χώρας του, ο 31χρονος Βέλγος πως δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρίσει από τη Ρεάλ πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του, αναφέροντας πως το να παίζει για τους «μερένχες» συνεχίζει να αποτελεί όνειρό του!

«Όλοι γνωρίζουν πως έχω συμβόλαιο ως το 2024. Οι τρεις πρώτες σεζόν εδώ δεν πήγαν καλά για μένα, οπότε θέλω να δείξω σε όλους τι μπορώ να κάνω. Ήταν πάντα όνειρό μου να παίξω για τη Ρεάλ και ακόμα είναι», ήταν τα λόγια του Αζάρ.

Φέτος, πραγματοποίησε την πιο… γεμάτη σεζόν του με τη Ρεάλ, με 23 εμφανίσεις, ένα γκολ και δύο ασίστ, ενώ συνολικά έχει παίξει 66 φορές φορώντας τη φανέλα της «βασίλισσας».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X