Σκάει το μπαμ με Τσουαμενί στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Σκάει το μπαμ με Τσουαμενί στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μια σπουδαία μεταγραφή είναι έτοιμη να προχωρήσει η Ρεάλ Μαδρίτης! Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το «RMC Sport», ο Αουρέλιεν Τσουαμενί ρίχνει άκυρο στη Λίβερπουλ και επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα στους «μερέγχες».

Πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση από τους Μαδριλένους, που κάνουν δικό τους έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο χαφ που τον ήθελαν αρκετοί σύλλογοι όπως οι Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά ο 22χρονος επέλεξε τη «βασίλισσα».

Η μεταγραφή του αναμένεται να κλείσει στα 80 εκατ. ευρώ, με την Ρεάλ Μαδρίτης να προχωράει σε δεύτερη μεγάλη κίνηση για τη νέα σεζόν αφού νωρίτερα είχε κλείσει ως ελεύθερο τον Αντόνιο Ρίντιγκερ.

Ο Τσουαμενί ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπορντό και το καλοκαίρι του 2020 πήγε στη Μονακό με τη μεταγραφή του να κοστίζει 18 εκατ. ευρώ. Είναι 8 φορές διεθνής με την εθνική Γαλλίας και θεωρείται από τα next big things του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Σε μια διετία με τους Μονεγάσκους μετράει 95 εμφανίσεις με 8 γκολ και 7 ασίστ, ενώ με την Μπορντό είχε 37 συμμετοχές.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X