Αυτός είναι ο Μάγκνουσον που «βλέπει» η ΑΕΚ! (VIDEO)

Αυτός είναι ο Μάγκνουσον που «βλέπει» η ΑΕΚ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε βίντεο με τον Χόρντουρ Μάγκνουσον για τον οποίο ενδιαφέρεται η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ισλανδό στόπερ, Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Ο 29χρονος, ύψους 1.91 αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός, σε ηλικία 18 ετών πήρε μεταγραφή από τη Φραμ Ρέικιαβικ στη Γιουβέντους, στην οποία αγωνίστηκε σε επίπεδο Κ19. Έπαιξε μέχρι το 2016 δανεικός σε Σπέτσια και Τσεζένα και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Αγγλία και στη Μπρίστολ Σίτι. Από κει τον αγόρασε η ΤΣΣΚΑ το καλοκαίρι του 2018, έναντι 2,8 εκατομμυρίων Ευρώ, ενώ σήμερα το Transfermarkt αποτιμά τη χρηματιστηριακή του αξία στα 3 εκατομμύρια.

Τις τρεις πρώτες του σεζόν στην ΤΣΣΚΑ ήταν βασικός με γεμάτες χρονιές, ωστόσο πέρσι τον Απρίλιο στάθηκε άτυχος με σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο που τον άφησε έξω μέχρι τα τέλη του 2021. Επέστρεψε στην αγωνιστική δραστηριότητα τον περασμένο Φεβρουάριο, αλλά έπεσε πάνω στην αναταραχή που έχει προκαλέσει ο πόλεμος. Αρκετά νωρίς γνωστοποίησε τη πρόθεση του να φύγει με τη λήξη του συμβολαίου του και τελικά έκανε τέσσερις συμμετοχές με τη ΤΣΣΚΑ, πριν συμφωνηθεί να φύγει από τώρα. Ωστόσο παράλληλα επέστρεψε στην εθνική ομάδα ως βασικός στα φιλικά του Μαρτίου με Φινλανδία και Ισπανία.

Δείτε βίντεο με τον Χόρντουρ Μάγκνουσον:

 

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X