ΑΕΚ: Εξετάζεται ο Ισλανδός στόπερ Μάγκνουσον!

ΑΕΚ: Εξετάζεται ο Ισλανδός στόπερ Μάγκνουσον!
Photo Credits: INTIME

Στη λίστα της ΑΕΚ βρίσκεται ο Χόρντουρ Μάγκνουσον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προχθές Κυριακή (22/5) στην επίσημη ιστοσελίδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας φιλοξενήθηκε αποχαιρετιστήρια συνέντευξη του Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Ο Ισλανδός διεθνής στόπερ φεύγει μετά από τέσσερα χρόνια από την ρωσική ομάδα και στη τελευταία του παρουσία αποθεώθηκε από τους οπαδούς της. Το συμβόλαιο του έληγε στις 30 Ιουνίου, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη Ρωσία δεν είχε και ο ίδιος διάθεση να συνεχίσει εκεί και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Εδώ αρχίζει το ενδιαφέρον για μας, καθώς ο Μάγκνουσον είναι μέσα στους παίκτες που μελετώνται σοβαρά στην ΑΕΚ, όσον αφορά το ψάξιμο για το κέντρο της άμυνας.

Ο 29χρονος, ύψους 1.91 αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός, σε ηλικία 18 ετών πήρε μεταγραφή από τη Φραμ Ρέικιαβικ στη Γιουβέντους, στην οποία αγωνίστηκε σε επίπεδο Κ19. Έπαιξε μέχρι το 2016 δανεικός σε Σπέτσια και Τσεζένα και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Αγγλία και στη Μπρίστολ Σίτι. Από κει τον αγόρασε η ΤΣΣΚΑ το καλοκαίρι του 2018, έναντι 2,8 εκατομμυρίων Ευρώ, ενώ σήμερα το Transfermarkt αποτιμά τη χρηματιστηριακή του αξία στα 3 εκατομμύρια.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X