Μισελέν: «Θα ήθελα να επιστρέψω στη Γαλλία και στη Ligue 1»

Μισελέν: «Θα ήθελα να επιστρέψω στη Γαλλία και στη Ligue 1»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο Κλεμάν Μισελέν της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την επιθυμία του να επιστρέψει στη Γαλλία εξέφρασε ο Κλεμάν Μισελέν.

Ο Μισελέν που έχει γραφτεί αρκετές φορές για την Μονπελιέ, εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέφει στην Ligue 1, μιλώντας σε γαλλικό ΜΜΕ.

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ξεχωριστό. Θα ήθελα να επιστρέψω στη Γαλλία και στη Ligue 1», ανέφερε σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

H ΑΕΚ να θυμίσουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι δαπάνησε ένα σημαντικό ποσό για να αποκτήσει τον Μισελέν από τη Λανς. Στην πρώτη του χρονιά ο Γάλλος μπακ κατέγτραψε 24 ματς και 2 ασίστ. Αλλά στα μέσα της σεζόν ελέω και του ανταγωνισμού με τον Λάζαρο Ρότα βρέθηκε κυρίως στον πάγκο. Ετσι βάσει των όσων δήλωσε, επιθυμεί α επιστρέψει στην πατρίδα του, είτε άμεσα είτε έμμεσα, όπως δήλωσε μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται πως αρκετές φορές μέσα στη σεζόν το όνομα του Μισελέν έπαιξε για επιστροφή στην πατρίδα του και πλην της Μονπελιέ είχε γραφτεί για τη Σεντ Ετιέν, ενώ δεν αποκλειόταν και η επιστροφή στη Λανς.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X