Εμπαπέ: «Μιλήσαμε και με τη Λίβερπουλ...»!

Ανατροπή: Ο Μπαπέ μένει στην Παρί Σεν Ζερμέν και ανανεώνει!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κιλιάν Μπαπέ έριξε την «βόμβα» και αποκάλυψε επαφές και με τη Λίβερπουλ προτού τελικά αποφασίσει να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν!
Ο 23χρονος σούπερ σταρ προχώρησε στην αποκάλυψη πως οι «κόκκινοι» τον πλησίασαν και οι δύο πλευρές κουβέντιασαν, ωστόσο, δεν προχώρησε ιδιαίτερα το μεταξύ τους ζήτημα για μια πιθανή μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι.

«Μιλήσαμε λίγο, όχι ιδιαίτερα… Αλλά ναι, μιλήσαμε. Μιλήσαμε γιατί είναι και η αγαπημένη ομάδα της μητέρας μου. Αγαπάει πολύ τη Λίβερπουλ. Δεν ξέρω γιατί, ρωτήστε εκείνη. Είναι τεράστιο κλαμπ» είπε στην Telegraph ο Κιλιάν Μπαπέ!

Ίσως γι’ αυτό ο Κλοπ πρόσφατα είχε αναφέρει ότι «ασφαλώς και μας ενδιαφέρει ο Μπαπέ που μένει ελεύθερος, δεν είμαστε τυφλοί», ωστόσο, προφανώς ήταν μια κουβέντα γενικού περιεχομένου κι όχι έντονη διαπραγμάτευση για συνεργασία…

Ο Νασέρ Αλ Κελαΐφι βγήκε ο απόλυτος νικητής και κατάφερε να κρατήσει τον Μπαπέ στο Παρίσι, με τον παίκτη να ρίχνει μεγαλοπρεπές «άκυρο» στην Ρεάλ Μαδρίτης παρά την προφορική συμφωνία που φερόταν να έχει με τους «μερένγκες».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X