Πινέδα: Θέλει να φύγει πάση θυσία από τη Θέλτα και να μείνει Ευρώπη - Ο ρόλος της ΑΕΚ και το Μουντιάλ

Πινέδα: Θέλει να φύγει πάση θυσία από τη Θέλτα και να μείνει Ευρώπη - Ο ρόλος της ΑΕΚ και το Μουντιάλ
Photo Credits: INTIME

Τι αναφέρουν στο Μεξικό για τον Ορμπελίν Πινέδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα δημοσίευμα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί θετικό για την ΑΕΚ στην προσπάθεια της για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα φιλοξενείται τις τελευταίες ώρες στον μεξικανικό Τύπο.

Ο ποδοσφαιριστής θέλει να φύγει από τη Θέλτα, προκειμένου να έχει ενεργό ρόλο ενόψει Μουντιάλ με τις ευλογίες και του ομοσπονδιακού τεχνικού του Μεξικού, Τάτα Μαρτίνο.

Μάλιστα, αυτό πρόκειται να του μεταφέρει σύντομα και ο ίδιος ο Μαρτίνο, o οποίος τον κάλεσε για τα φιλικά και επίσημα παιχνίδια της ομάδας στα τέλη Μαΐου, όμως δεν είναι βέβαιο πως θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή της Εθνικής, αν και εφόσον δεν έχει χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του Βίγκο.

Από τις 28 Μαΐου έως τις 15 Ιουνίου, το Μεξικό αντιμετωπίζει σε φιλικά τις Νιγηρία, Ουρουγουάη και Εκουαδόρ και εν συνεχεία έχει τα επίσημα ματς με Σουρινάμ και Τζαμάικα. Σ’ αυτά τα ματς ο Πινέδα είναι στην αποστολή, αλλά ο Τάτα Μαρτίνο, βάσει των όσων αναφέρονται στην πατρίδα του, θα του ξεκαθαρίσει πως «θα πρέπει να βρει ομάδα, όπου θα έχει ρόλο και χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να τον υπολογίζει για το Κατάρ, διαφορετικά θα είναι αναγκασμένος να κοιτάξει άλλους ποδοσφαιριστές».

Ταυτόχρονα, στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρονται τα «θέλω» του παίκτη. Ο Πινέδα φαίνεται πως επιθυμεί διακαώς να αποχωρήσει από το Βίγκο το καλοκαίρι. Να φύγει ακόμη και ως δανεικός από τη Θέλτα, υπάρχει, όμως, ένα «αλλά». Θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη, στη Γηραιά Ήπειρο και όχι να επιστρέφει στη μεξικανική Λίγκα, ενώ τονίζεται πως αυτό τον έχει συμβουλεύσει και ο εκπρόσωπός του, ο οποίος δεν έχει την παραμικρή επαφή με ομάδα από τη χώρα των Αζτέκων.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονιστεί πως ο Πινέδα, ο οποίος αγωνίζεται στη Θέλτα από τον Ιανουάριο έχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα, μέχρι το 2027, με την χρηματιστηριακή του αξία να ανέρχεται στα 9 εκατομμύρια ευρώ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X