Εθνική: Βρήκε τον επόμενο δεξιό μπακ της στο πρόσωπο του Μπάλντοκ - Σύντομαι η κλήση του

Εθνική: Βρήκε τον επόμενο δεξιό μπακ της στο πρόσωπο του Μπάλντοκ - Σύντομαι η κλήση του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια νέα κλήση θα γίνει πιθανότατα ενόψει των τεσσάρων αγώνων που θα δώσει η Εθνική Ελλάδας τον Ιούνιο στο Nations League.

Ο λόγος για τον Τζορτζ Μπάλντοκ, τον δεξιό μπακ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που έχει εξασφαλίσει την ελληνική υπηκοότητα χάρη στην καταγωγή της γιαγιάς του, που ήταν Ελληνίδα. Το μόνο που εκκρεμεί είναι η έγκριση από τις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες της Αγγλίας, της Σκωτίας και της Ουαλίας που θα πιστοποιεί ότι δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη εθνική.

Το θέμα ξεκίνησε πριν από ενάμιση χρόνο με τον τεχνικό διευθυντή των Εθνικών ομάδων, Κώστα Κωνσταντινίδη να το «τρέχει», αλλά δεν ήταν εύκολο να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες λόγω κορωνοϊού. Πλέον, το ζήτημα έχει μπει στην τελική ευθεία και απομένει το διαδικαστικό για να κληθεί ο δεξιός οπισθοφύλακας στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως ο Γκουστάβο Πογιέτ έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον παίκτη από τις εμφανίσεις του με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στη Championship και αναμένεται να τον καλέσει στα προσεχή παιχνίδια του Nations League.

Ο 29χρονος αμυντικός ήταν εξαρχής θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα και όπως όλα δείχνουν, θα έχει την ευκαιρία του στις αναμετρήσεις με Κόσοβο, Βόρεια Ιρλανδία και Κύπρο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X