ΑΕΚ: Αναζητείται φόρμουλα αποχώρησης με Τσιντώτα, Βράνιες και Τάνκοβιτς

ΑΕΚ: Αναζητείται φόρμουλα αποχώρησης με Τσιντώτα, Βράνιες και Τάνκοβιτς
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ επιθυμεί να αλλάξει ριζικά το ρόστερ της, τη νέα σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ριζικές αλλαγές αναμένονται στο ρόστερ της ΑΕΚ για την επόμενη χρονιάς, όχι μόνο όσον αφορά στις προσθήκες, αλλά και στις αποχωρήσεις.

Την περασμένη σεζόν, η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών της Ένωσης απογοήτευσαν με τις εμφανίσεις τους, για αυτό και θα υπάρξουν «εκκαθαρίσεις».

Όγκνιεν Βράνιες

Ο Βόσνιος βρίσκεται βρίσκεται εκτός πλάνων για την ΑΕΚ, κυρίως λόγω των πεπραγμένων του το τελευταίο δίμηνο έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Ο Ματίας Αλμέιδα ήθελε σε πρώτη φάση να τον… τσεκάρει στην προετοιμασία, όμως η απόφαση έχει παρθεί και στην ΑΕΚ ψάχνουν τρόπο για την αποδέσμευση του Βράνιες.

Αναζητείται εδώ και μέρες ένας τρόπος για να λυθεί το αρκετά υψηλό συμβόλαιό του. Αυτό πάντως δεν είναι εύκολο, αφού ο έμπειρος αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα δύο (1+1) χρόνια, με αποδοχές που δύσκολα θα βρει σε άλλη ομάδα.

Η προοπτική της Κύπρου είναι πάντα στο τραπέζι για τον Βράνιες ο οποίος ξέρει πλέον ότι οι μέρες που «χρυσοπληρωνόταν» έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Σουηδία για τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς το προσεχές καλοκαίρι. Το συμβόλαιο του Τάνκοβιτς με τους «κιτρινόμαυρους» λήγει το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο η Ένωση θα ήθελε να απαλλαγεί από φέτος μιας και είναι σαφές πως δεν υπολογίζεται.

Η πλευρά του Τάνκοβιτς εκτός από τη Σουηδία, στρέφει σε διερευνητικό επίπεδο τις κεραίες της και προς Ολλανδία μεριά εν όψει καλοκαιριού.

Ο Τάνκοβιτς αγωνίστηκε για τρία χρόνια (2014-17) στην Άλκμααρ με το κοντέρ να γράφει συνολικά 118 συμμετοχές, 36 γκολ και 20 ασίστ και να «φτιάχνει» καλό όνομα στον χάρτη της Eredevisie, όπου θα μπορούσε ενδεχομένως να επιστρέψει το προσεχές καλοκαίρι στη χώρα των τουλίπων.

Παναγιώτης Τσιντώτας

Το «τέλος εποχής» φαίνεται να είναι κοντά για τον Παναγιώτη Τσιντώτα και την ΑΕΚ. O 28χρονος πλέον τερματοφύλακας βρίσκεται στην Ένωση από το 2017 και μετά από πέντε χρόνια παρουσίας όλα δείχνουν πως οδεύουμε σε «διαζύγιο».

Ηρθε με λίγα χρήματα και αμέσως έπιασε δουλειά, καθώς την σεζόν 2017/18 είχε τις περισσότερες συμμετοχές (από Μπάρκα και Ανέστη) με την ΑΕΚ να κατακτά το πρωτάθλημα το 2018, να κάνει εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη και να φτάνει μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου. Ανανέωσε με… κλειστά μάτια αμέσως, αν και την επόμενη χρονιά έμεινε στην σκιά του Μπάρκα, όπως και την επόμενη.

Το καλοκαίρι του 2020 αποφασίστηκε να γίνει Νο1, αλλά η κατρακύλα της ΑΕΚ τον επηρέασε και αυτόν παρότι ξεκίνησε πολύ καλά την χρονιά. Φέτος έμεινε πίσω από τον Στάνκοβιτς, έχοντας 18 συμμετοχές αντί 23 με τις οποίες ολοκλήρωσε τη σεζόν ο Αυστριακός που είχε συχνά-πυκνά προβλήματα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Τσιντώτας που το καλοκαίρι μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του άλλαξε μάνατζερ πριν λίγους μήνες. Αφησε τον Λεωνίδα Αθανασούλα και συνεργάζεται πλέον με τον Αντρέα Ντ’ Αμίκο, τον ατζέντη του Μάσιμο Καρέρα. Πρώτος στόχος να βρει ομάδα στην Ιταλία από αυτό το καλοκαίρι και γενικότερα στο εξωτερικό, ξέχωρα από τις όποιες προθέσεις της ΑΕΚ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X