Προγνωστικά Roland Garros: Πλούσιες επιλογές από το μεγάλο τουρνουά τένις στο Παρίσι

Προγνωστικά Roland Garros: Πλούσιες επιλογές από το μεγάλο τουρνουά τένις στο Παρίσι

Οι προτάσεις του Betmarket.gr για την 3η ημέρα του Roland Garros!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταίο ματς της τρίτης ημέρας του φετινού Ρολάν Γκαρός στο κεντρικό κορτ έχει οριστεί αυτό του Στέφανου Τσιτσιπά με τον επικίνδυνο Ιταλό Μουσέτι. Εύλογο, αν και κάπως παρατραβηγμένο φαβορί του 1.07 ο Τσιτσιπάς, αλλά στοιχηματικά η σημερινή μέρα έχει καθαρά γαλλικό χρώμα για τον υποφαινόμενο, με τις βασικές επιλογές να αφορούν “γηπεδούχους” παίκτες.

Προφανώς και ο ανερχόμενος Νορβηγός Ρουντ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έρχεται φουριόζος από την κατάκτηση του τουρνουά της Γενεύης. Εντούτοις το παιχνίδι που θα κληθεί να δώσει σήμερα στο κεντρικό γήπεδο του Ρολάν Γκαρός, δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο, καθώς κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το τελευταίο της καριέρας του Τσονγκά, ενός από τους θρύλους του αθλήματος στη Γαλλία που έχει ανακοινώσει ότι το Ρολάν Γκαρός θα είναι το τελευταίο της καριέρας του.

Η συγκινησιακή φόρτιση θα είναι μεγάλη, το φοβερό σερβίς του Τσονγκά πιάνει ακόμη τα 200χλμ και όσο καταπονημένο κι αν είναι το σκαρί του άλλοτε νο 5 της παγκόσμιας κατάταξής, είναι δεδομένο ότι σήμερα θα δώσει και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων του. Θα είναι αρκετό για να αποσπάσει τουλάχιστον ένα σετ από τον πολύ σταθερό Νορβηγό. Ειλικρινά δεν το γνωρίζω (τα τρία χρόνια χωρίς νίκη στο χώμα βροντοφωνάζουν “όχι”), αλλά σε απόδοση 3.25 θα το παίξω, τιμής ένεκεν για έναν από τους πιο θεαματικούς παίκτες που έχουμε απολαύσει στο Τουρ.

Οι δύο τελευταίες επιλογές ανήκουν σε παρόμοιο “concept”. Μαναρινό και Πούιγ είναι δύο Γάλλοι παίκτες εγνωσμένης ποιότητας, ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο. Αναρωτιέμαι όμως ειλικρινά τι έχουν να επιδείξουν φέτος οι σημερινοί τους αντίπαλοι ώστε να αξίζουν τέτοιας εύνοιας από την πλευρά των bookmaker. Ίσως βέβαια πάλι να υπερεκτιμώ το πλεονέκτημα της έδρας, το οποίο όμως θεωρώ ότι στο Παρίσι έχει ουσιαστική υφή.

Επιλογές από το ταμπλό των Γυναικών

Είναι άγνωστος ο βαθμός ετοιμότητας της Καρολίν Γκαρσία, καθώς δεν έχει κατέβει σε κανένα τουρνουά μετά τον τραυματισμό της στο πόδι στο Μαϊάμι στις 22 Μαρτίου. Εντούτοις μιλάμε για το πρώτο γαλλικό όνομα που θα παίξει σε ένα από τα δύο κεντρικά κορτ και ο λόγος που αποσύρθηκε από το τελευταίο τουρνουά στο Στρασβούργο δεν ήταν οι ενοχλήσεις, αλλά απόφαση στρατηγικής να προπονηθεί πιο εντατικά στο Παρίσι και να στοχεύσει αποκλειστικά στο Ρολάν Γκαρός.

Η Τάουνσεντ έχει επιστρέψει στα μέσα Απριλίου μετά από την εγκυμοσύνη της και έκτοτε έχει αγωνιστεί μόνο σε ITF επίπεδο. Το να δίνεται φαβορί μέσα στο Παρίσι εναντίον της αγαπημένης του κοινού, φαντάζει σαν πρό(σ)κληση – στην τελική, αν αποδειχθεί ότι η Γκαρσία δεν είναι στην επιθυμητή κατάσταση, το πιθανότερο είναι να εγκαταλείψει το ματς και το στοίχημα μας να γίνει “void”.

Δεν έχουν που δεν έχουν καμία σχέση σαν ταλέντο και potential η Σέριφ με την Κόστιουκ, έχουμε και τον τραυματισμό της Σερίφ στη μέση στο Ραμπάτ και το επιπλέον κίνητρο της Ουκρανής, όπερ το 1.75 είναι μια χαρά απόδοση.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά τένις για το Ρολάν Γκαρός και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket Επιλογές Roland Garros

24/05 – 15:00 Ρουντ – Τσονγκά  Τσονγκά να κερδίσει ένα σετ (3.25)

24/05 – 16:00 Μαναρινό – Ντελμπόνις 1 (3.15)

24/05 – 16:00 Τάουνσεντ – Γκαρσία 2 (2.40)

24/05 – 16:00 Σέριφ – Κόστιουκ 2 (1.75)

24/05 – 19:00 Πούιγ – Κόλαρ 1 (1.95)

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X