Μπαίνει στον χορό του Roland Garros ο Τσιτσιπάς και… βλέπει μακριά!

«Καθάρισε» τον Σίνερ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Rome Masters o Τσιτσιπάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιστρέφει στον τόπο του… παραλίγο θριάμβου!

Έναν χρόνο μετά την παρουσία του στον τελικό του Roland Garros, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα αρχίσει την προσπάθειά του στο παρισινό τουρνουά, κλείνοντας το μάτι στον πρώτο grand slam τίτλο του.

Ο 23χρονος θέλει να ξεχάσει την οδυνηρή ήττα από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, στον… ατελείωτο περσινό τελικό, στον οποίο είχε προηγηθεί με 2-0 σετ. Άλλωστε, όπως είπε και ο ίδιος μετά την πρώτη του προπόνηση στο γήπεδο του τελικού: «Δεν σκέφτηκα τίποτα. Δεν είχα flashback από το ματς, κάτι που είναι καλό. Ξεκινάω φρέσκος».

Το πρώτο εμπόδιο που βρίσκεται μπροστά του είναι ο Λορέντζο Μουζέτι. Ο 20χρονος Ιταλός Νο66 στην παγκόσμια κατάταξη έχει βρεθεί απέναντι στον Έλληνα τενίστα δύο φορές και μετράει ισάριθμες ήττες. Η πρώτη ήταν στα ημιτελικά του Ακαπούλκο το 2021 (6-1, 6-3) και η επόμενη στη Λιόν την ίδια χρονιά (4-6, 6-3, 6-0).

Το παιχνίδι αναμένεται να αρχίσει μετά τις 21:45 και θα διεξαχθεί στο κεντρικό γήπεδο, Phillipe Chatrier, όπου είχε διεξαχθεί, φυσικά, και ο μεγάλος περσινός τελικός. Τηλεοπτική μετάδοση από το Eurosport.

Το παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία στο κεντρικό κορτ είναι αυτό ανάμεσα στην Κορνέ με την Ντόι. Ακολουθεί το παιχνίδι του πιθανού αντιπάλου του Τσιτσιπά για τη συνέχεια, Κάσπερ Ρουντ, απέναντο στον Τζο Γουίλφριντ Τσονγκα, ενώ αμέσως πριν τον Έλληνα θα αναμετρηθούν η Μπαντόσα με τη Φερό.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης, η πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά έχει συμπεριληφθεί στα highlights της τρίτης μέρας των αγώνων.

Όπως αναφέρουν, ο φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης έχει… γλιτώσει, μέσω της κλήρωσης, τους Νόβακ Τζόκοβιτς, Ράφα Ναδάλ και Κάρλος Αλκαράζ. Επίσης, βρίσκει σε… περίεργη κατάσταση τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, που επιστρέφει από χειρουργείο και τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, τον οποίο έχει νικήσει δύο φορές σε τρία ματς στο χώμα για φέτος.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X