Super League: Αντιδράσεις για την καθυστέρηση καταβολής των χρημάτων από το στοίχημα

Super League: Αντιδράσεις για την καθυστέρηση καταβολής των χρημάτων από το στοίχημα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο… περίμενε συνεχίζουν εδώ και καιρό οι ομάδες της Superleague για τα χρήματα που έχουν λαμβάνειν από τους φόρους που παρακρατεί το κράτος από το στοίχημα.

Ενώ τα χρήματα θα έπρεπε να έχουν μπει στα ταμεία των ΠΑΕ εδώ και καιρό, υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση που έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στις ομάδες.

Μάλιστα υπήρξαν και διαβεβαιώσεις το προηγούμενο διάστημα από τους αρμόδιους κυβερνητικούς εκπροσώπους και προς την ίδια τη Λίγκα, παρά ταύτα δεν έχει σημειωθεί καμία πρόοδος. Κι αυτό για κάτι που είναι ήδη νομοθετικά ρυθμισμένο, ενώ για αρκετές ομάδες τα συγκεκριμένα χρήματα (1,5 εκατ. ευρώ ανά ΠΑΕ), αποτελούν σημαντικό μέρος του μπάτζετ τους, το οποίο είχαν προϋπολογίσει, προκαλώντας σοβαρά θέματα στον προγραμματισμό τους.

Το συγκεκριμένο θέμα είχε συζητηθεί και σε πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού. Η δυσφορία που επικρατεί σε ομάδες και διοργανώτρια είναι έντονη και μένει να φανεί ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις τους.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X