Νάπολι: «Όχι» στα 75 εκατ. της Άρσεναλ για τον Οσιμέν

Νάπολι: «Όχι» στα 75 εκατ. της Άρσεναλ για τον Οσιμέν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βίκτορ Οσιμέν είναι το νέο μεγάλο αστέρι της Νάπολι και έχει εντυπωσιάσει με τις φετινές εμφανίσεις του, προκαλώντας το ενδιαφέρον μεγάλων αγγλικών ομάδων, αλλά η μεταγραφή του μόνο εύκολη δεν είναι.

Η διοίκηση της ιταλικής ομάδας θέλει να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο, μολονότι αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2020 και έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025, αλλά ο Νιγηριανός φορ θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και έχει ενημερώσει σχετικά τον πρόεδρο του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ o 23χρονος άσος των «παρτενοπέι» έχει προτάσεις από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νιούκαστλ και Αρσεναλ, με τον ίδιο να προτιμά να φορέσει τη φανέλα της ομάδας του Λονδίνου, καθώς εκτιμά πως ταιριάζει περισσότερο στο σύστημα του Μίκελ Αρτέτα.

Ο Οσιμέν τα δύο χρόνια με τους «παρτενοπέι» έχει 24 γκολ σε 51 συνολικά αναμετρήσεις. Η Άρσεναλ κατέθεσε επίσημη πρόταση 75 εκατ. ευρώ, αλλά ο Ντε Λαουρέντις δηλώνει πως δεν πρόκειται να συναινέσει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής με λιγότερα από 85 εκατ. ευρώ.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X