ΑΕΚ: Ψάχνει τον «νέο Μπάγεβιτς», εν αναμονή των αποφάσεων Μελισσανίδη

ΑΕΚ: Ψάχνει τον «νέο Μπάγεβιτς», εν αναμονή των αποφάσεων Μελισσανίδη
Photo Credits: INTIME

Ηρεμία επικρατεί ακόμη στην ΑΕΚ πριν την... καταιγίδα των αλλαγών που έρχεται

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε έντονο αναβρασμό βρίσκεται η ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες.

Ακόμα και εάν κάποιος πίστευε, πως θα μπορούσε να αλλάξει η κατάσταση από ενδεχόμενο αποκλεισμό του Αρη, η σημερινή απόφαση της UEFA έδειξε πως η ΑΕΚ πρέπει να τραβήξει το δικό της σταυρό ως το τέρμα.

Μπορεί να έχουν περάσει κάποιες ημέρες από τις εστίες έντασης που ακολούθησαν την ήττα σοκ στη Θεσσαλονίκη, αλλά η ΑΕΚ μοιάζει με καζάνι που βράζει και η ηρεμία που εμφανίζεται αυτές τις ημέρες είναι επίπλαστη.

Για να είμαστε απόλυτα ακριβείς, τα πάντα είναι ανοιχτά ωσότου ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατασταλάξει στις αποφάσεις του. Ειδικά αυτές τις ημέρες, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει πολλές επαφές σε διάφορα μέτωπα, οι οποίες μπορεί να επιφέρουν σημαντικές αλλαγές σε κομβικά πόστα και της ΠΑΕ και στον σχεδιασμό και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Είναι άξιο αναφοράς, πως σε αυτό το πρίσμα ο Μελισσανίδης φαίνεται πως ψάχνει λύσεις και για την ΠΑΕ, αλλά και για τα Σπάτα.

Από όσα έχουν διαρρεύσει εμφανίζεται να έχει ήδη επαφές με νομικό από μεγάλο δικηγορικό γραφείο της Αθήνας ώστε να αναλάβει ρόλο στην ομάδα και την οργάνωση της. Είναι μια από τις σκέψεις που εξετάζει, ώστε να διαχωριστεί και να απεγκλωβιστεί η λειτουργία της εταιρείας από το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Εκεί πάντως, υπάρχει πρόθεση – και συνείδηση πως αποτελεί αναγκαιότητα λόγω της φθοράς που έχουν υποστεί οι περισσότεροι – για μεγάλες αλλαγές.

Διαβάστε περισσότερα για τον «νέο Μπάγεβιτς» που ψάχνει η ΑΕΚ εν αναμονή των αποφάσεων Μελισσανίδη

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X