ΑΕΚ: Κίνηση για την αγορά του Χουάνγκ, ξεκίνησαν επαφές με τη Ρούμπιν Καζάν

ΑΕΚ: Κίνηση για την αγορά του Χουάνγκ, ξεκίνησαν επαφές με τη Ρούμπιν Καζάν
Photo Credits: INTIME

Ετοιμη να προχωρήσει άμεσα στην αγορά του Νοτιοκοράτη κεντρικού χαφ Ιν-Μπέομ Χουάνγκ είναι η ΑΕΚ, έπειτα από εισήγηση του Ματίας Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το καλοκαίρι του 2020, η Ρούμπιν Καζάν δαπάνησε το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ για να αγοράσει τον Νοτιοκορεάτη κεντρικό χαφ, Ιν-Μπέομ Χουάνγκ από τους Βανκούβερ Γουάιτκαπς, ομάδα του αμερικανικού MLS. Σαφώς και δεν το μετάνιωσε, καθώς με 6 γκολ και 7 ασίστ σε 38 αγώνες, αλλά γενικότερα με καλή βαθμολογία από τον Τύπο στη συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων που έπαιξε, ο 26χρονος μέσος απέδωσε τα αναμενόμενα.

Η Ρούμπιν δεν θα είχε λόγους να συζητά σήμερα την παραχώρησή του, το πιθανότερο θα ήταν να είχε μπει σε διαδικασία επέκτασης της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, η οποία εκπνέει το καλοκαίρι του 2023. Ωστόσο οι εξελίξεις στο ρωσικό ποδόσφαιρο αναμένονται καταιγιστικές και η πιθανότητα να μείνουν όλοι οι ξένοι που έχουν εν ισχύ συμβόλαια ελεύθεροι, είναι ορατή.

Όπως αποκάλυψε χθες το SPORT24, στην πολύ πρόσφατη ενημέρωση της ΑΕΚ προς τη Ρούμπιν για τη μη ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς (600.000 ευρώ) του Ντάρκο Γέβτιτς, υπήρξε και αίτημα διαπραγμάτευσης για την απόκτηση του Ιν-Μπέομ Χουάνγκ. Το οποίο, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έγινε αποδεκτό και οι δύο ομάδες συζητούν πλέον το πλαίσιο πώλησης του παίκτη στην Ένωση.

Η ΑΕΚ δεν θέλει να περιμένει την απόφαση που -ενδεχομένως, όπως προαναφέραμε- θα επιτρέπει σε όλους τους ξένους παίκτες να απεμπλακούν από τα συμβόλαια που έχουν με ρωσικές ομάδες. Και τούτο διότι σε μια τέτοια περίπτωση, οι μνηστήρες για τον Χουάνγκ θα είναι σημαντικά περισσότεροι, είναι πολλές οι ομάδες που θα περιμένουν να αδράξουν την ευκαιρία.

Ασφαλώς, τα χρήματα που η Ρούμπιν ξόδεψε για τον 26χρονο χαφ, είναι αδύνατον πλέον να τα βρει από οποιονδήποτε, άλλωστε ακόμα κι αν υπήρχε η πιθανότητα να παραμείνει στη Ρωσία, ο Νοτιοκορεάτης μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του με τη ρωσική ομάδα. Γι’ αυτό και στην ΑΕΚ πιστεύουν ότι με ένα ποσό χαμηλότερο από 500.000 ευρώ (ή έστω γύρω εκεί) θα ικανοποιήσουν τη Ρούμπιν ώστε να μη χάσει ως ελεύθερο τον παίκτη.

Η Ένωση περιμένει μια άμεση απάντηση από τους Ρώσους για το ποιο θα μπορούσε να είναι το κόστος αγοράς που θα τους ικανοποιούσε, ενώ έχει ήδη δείξει τη διάθεση να δώσει στον Χουάνγκ το συμβόλαιο που είχε με τη Ρούμπιν, ήτοι 700.000 ευρώ ετησίως. Ενεργό ρόλο στη διαδικασία διαδραματίζει ασφαλώς και ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος έχει μιλήσει με τον παίκτη και του έχει αναλύσει το σκεπτικό του γύρω από την προοπτική να συνεργαστούν στην ΑΕΚ.

Πηγή: Sport24.gr

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X