ΑΕΚ: Τρέλα με τις νέες φανέλες - Έχουν γίνει ήδη πάνω από 4.500 παραγγελίες!

ΑΕΚ: Τρέλα με τις νέες φανέλες - Έχουν γίνει ήδη πάνω από 4.500 παραγγελίες!
Photo Credits: INTIME

Οι φίλοι της ΑΕΚ ενθουσιάστηκαν με τη νέα φανέλα της Ένωσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ σε συνεργασία με τη Nike έβγαλαν σήμερα τις φανέλες τις νέας σεζόν, σε μια κίνηση που συνηθίζουν πολλά κλαμπ της Ευρώπης. Να βγάζουν δηλαδή τις νέες εμφανίσεις πολύ νωρίς και όχι λίγο πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων όπως συνηθιζόταν.

Πρόκειται για τις εμφανίσεις με τις οποίες θα μπει η ΑΕΚ στην «OPAP Arena-Αγιά Σοφιά» και λανσάρει σχέδιο που όμοιο του δεν έχουμε δει να φορά ελληνική ομάδα στο παρελθόν και αν υπάρχει μια φανέλα που θυμίζει, αυτή είναι μια από τις ωραιότερες εμφανίσεις που έχει φορέσει στην ιστορία της η Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η δεύτερη εμφάνιση είναι μπορντό, ενώ η τρίτη είναι επίσης κίτρινη και έχει λεπτομέρειες στα μανίκια.

Από την ημέρα που ξεκίνησε η προπώληση μέσω του teaser βίντεο της Nike, μέχρι και σήμερα το απόγευμα έχουν φύγει πάνω από 4.500 εμφανίσεις της ομάδας για τη νέα σεζόν μόνο ηλεκτρονικά μέσω του σάιτ της Ένωσης. Γεγονός πρωτογανές για τα ελληνικά δεδομένα. Πρόκειται για αριθμό που αναμένεται να αυξηθεί από αύριο που η φανέλα θα είναι διαθέσιμη εκτός του σάιτ και από το δίκτυο επισήμων μεταπωλητών λιανικής.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X