Ζήσης: «Ο Αντετοκούνμπο θέλει να πραγματικά να παίξει για την Εθνική» (VIDEO)

Ζήσης: «Ο Αντετοκούνμπο θέλει να πραγματικά να παίξει για την Εθνική» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εμπόδιο των Σέλτικς στα ημιτελικά της Ανατολής αποδείχτηκε απροσπέλαστο για τους Μπακς που αποκλείστηκαν από τους «Κέλτες» μετά από την ήττα τους στο Game 7.

Όσον αφορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, πρόθεση του Greek Freak είναι να παίξει με την Εθνική στο EuroBasket όπως επιβεβαίωσε ο Νίκος Ζήσης μιλώντας στην ΕΡΤ. Ο General Manager της Εθνικής πρόσθεσε πως ο Αντετοκούνμπο θα ξεκουραστεί και μετά θα υπάρξει νέα επαφή ώστε να οριστικοποιηθεί η συμμετοχή του.

Αναλυτικά:

Για τον Δημήτρη Ιτούδη: «Θα είναι σημαντικό το ότι ο κόουτς θα κοουτσάρει στο παράθυρο και θα έχει πρώτη γεύση. Θα έρθουν παιδιά από Ευρωλίγκα και άλλα νέα παιδιά. Πρέπει να κερδίσουμε την Αγγλία. Πρέπει να είμαστε σοβαρή και μετά στόχος το Ευρωμπάσκετ. Ο κόουτς έχει ξεκινήσει ήδη επαφές. Έχουμε βλέψεις αλλά πρέπει να είμαστε ταπεινοί».

Για την πορεία του Γιάννη στα playoffs με τους Μπακς: «Ειλικρινά, ήθελα ο Γιάννης να πετύχει στα playoffs. Ήμασταν σίγουροι από το ταξίδι μας στο Μιλγουόκι πως θέλει πραγματικά να παίξει για την Εθνική ομάδα. Το status του δεν θα άλλαζε, ακόμα κι αν πήγαινε μακριά στην postseason. Ακόμα κι αν έπαιρνε το πρωτάθλημα με τους Μπακς, θα έπαιζε με χαρά για εμάς. Η απουσία του Κρις Μίντλετον σε σειρά best-of-seven ήταν τεράστιο πλήγμα. Ο Γιάννης ήταν συγκλονιστικός, τα έδωσε όλα και αυτό ήταν εμφανές».


Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X