Ζούγκλα και αλητεία! - Η ΑΕΚ δεν είχε λύσεις και έχασε από τους τραμπούκους του Ολυμπιακού, που αλώνιζαν στη Χαλκίδα

Ζούγκλα και αλητεία! - Η ΑΕΚ δεν είχε λύσεις και έχασε από τους τραμπούκους του Ολυμπιακού, που αλώνιζαν στη Χαλκίδα
Photo Credits: INTIME

Μόνο έτσι θα έχανε η ΑΕΚ το πρωτάθλημα, σε τριτοκοσμικές συνθήκες από τους «επιστήμονες» του Πειραιά που χτυπούσαν και απειλούσαν μέσα στο γήπεδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε στον 4ο τελικό της Handball Premier, ηττήθηκε με 25-23 από τον Ολυμπιακό και έχασε το φετινό πρωτάθλημα στην… ζούγκλα της Χαλκίδας με οπαδούς των Πειραιωτών να αλωνίζουν στο γήπεδο.  Ο Ολυμπιακός σηκώθηκε να φύγει στον πρώτο τελικό γιατί τον ενοχλούσαν τα παιδάκια πίσω από τον πάγκο του, ωστόσο σήμερα οι τερματοφύλακες της ΑΕΚ αγωνίστηκαν σε όλο σχεδόν το δεύτερο ημίχρονο με οπαδούς του πίσω από το τέρμα. Μπουκοβίνας και Άντζελιτς ανέχτηκαν τους τραμπουκισμούς και τα συνεχή φτυσίματα τα οποία με τόσο επιδεικτικό τρόπο έδειχνε στον πρώτο αγώνα ο Μπάουερ, ο οποίος σήμερα δεν είδε τίποτα κακό. Η «Ένωση» δεν έφυγε ούτε καν οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν ντου πριν την λήξη του πρώτου μέρους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ρίχνοντας μάλιστα στο έδαφος τον αθλητικό διευθυντή της, Στάθη Παπαχαρτοφύλη. Έμεινε, αγωνίστηκε και είχε πολλές ευκαιρίες για να φύγει νικήτρια όμως για μια ακόμη φορά «πλήρωσε» τα δικά της λάθη και τις δικές της αδυναμίες.

Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο

Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο με το Ολυμπιακό να προηγείται στο σκορ με 2-1 και 4-2 αντίστοιχα και την ΑΕΚ να βρίσκει άμεσα απάντηση. Ο Χρήστος Κεδέρης με δύο εύστοχα πέναλτι μείωσε αρχικά σε 3-2 ενώ η «Ένωση» με δύο γρήγορα γκολ των Μυλωνά και Αραμπατζή ισοφάρισε σε 4-4. Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν «διαβασμένοι» ειδικά αμυντικά προσπάθησαν να κρατήσουν τον αντίπαλο μακριά από τα σουτ, παρόλα αυτά σε πολλές φάσεις βιάστηκαν χάνοντας την ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Ο Ολυμπιακός έκανε το 6-5 με την ΑΕΚ να απαντάει άμεσα με τον Κοτσιώνη για το 6-6 ενώ ο Αραμπατζής έβαλε για πρώτη φορά την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Ακολούθησε ένα πολύ καλό πεντάλεπτο για την ΑΕΚ η οποία με τους Ουγκάλντε και Λέμος προηγήθηκε με 7-9. Ακολούθησε χαμένο πέναλτι από τον Κεδέρη με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν γκολ-γκολ. Ο Ουγκάλντε πέτυχε το 11-11 για την ΑΕΚ που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Έχανε μέσα από τα χέρια της το προβάδισμα

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ να προσπαθεί να ηρεμήσει το παιχνίδι της και να παραμείνει συγκεντρωμένη στο αγωνιστικό της πλάνο. Τα δύο σημαντικά γκολ του Μυλωνά έβαλαν την ομάδα μπροστά με 12-14 αλλά οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν το προβάδισμα τους με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει με δύο σερί τέρματα σε 14-14. Ο Κεδέρης έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του με τον Ολυμπιακό και πάλι να ισοφαρίζει σε 16-16. Ο Μυλωνάς έδωσε ξανά τη λύση στην ΑΕΚ που μπήκε σε θέση οδηγού με 16-17 στο 45′ ενώ ο Κοτσιώνης έβαλε ξανά την «Ένωση» στο +2 (16-18). Για μια ακόμη φορά όμως έχασε εύκολα το πλεονέκτημα της με τους τυπικά γηπεδούχους να ισοφαρίζουν εκ νέου σε 19-19. Με την συμπλήρωση 50′ αγώνα ο Καλόμοιρος με το πρώτο του γκολ έκανε το 19-20 για την ΑΕΚ.  Η «Ένωση» έχασε τον Κοτσιώνη με δίλεπτη με τον Ολυμπιακό να εκμεταλλεύεται το πλεονέκτημα του για να προηγηθεί με 22-20 με ένα σερί 3-0. Ο Μυλωνάς έφερε και πάλι την ομάδα στο ένα γκολ αλλά οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 23-21 με τις πολλές χαμένες επιθέσεις σε εκείνο το σημείο να κρατούν την ΑΕΚ μακριά από το γκολ. Ο Δομπρής με διπλή προσπάθεια σκόραρε από το σημείο του πέναλτι φέρνοντας την ομάδα του στο 24-21. Ο Πλάθα μείωσε σε 24-22, ο Κοτσιώνης φρόντισε να διορθώσει το λάθος του πετυχαίνοντας το 24-23 ένα λεπτό πριν το τέλος του αγώνα αλλά ο Ολυμπιακός σκόραρε για το 25-23 που ήταν και το τελικό σκορ.

Τα πεντάλεπτα : 4-3, 5-5, 6-7, 7-9, 9-10, 11-11 ( ημίχρονο ), 13-14, 14-15, 16-17, 19-20, 23-21, 25-23.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Μπάουερ, Μπάγιος 1, Παπαδόπουλος 1, Παπαβασίλης 9, Μπούντιτς 1, Σλαβούλιτσα, Καραμπουρνιώτης, Μιχαηλίδης, Αραπακόπουλος 2, Κανδύλας 1, Οστρούτσκο 4, Δεληχρήστος, Δομπρής 2, Πασσιάς, Μοντόρο 4, Κοτανίδης.

ΑΕΚ : Μπουκοβίνας, Τζηράς 1, Αραμπατζής 2, Ουγκάλντε 2, Κεδέρης 4, Πλάθα 1, Παπαδιονυσίου, Σεβέλεφ, Νικολαϊδης, Λέμος 1, Κοτσιώνης 4, Καλόμοιρος 1, Μυλωνάς 6, Αντζελιτς, Μόγια 1, Αντζελιτς.

Δίλεπτες :  3-4, Πέναλτι : 2/4 -3/6, Διαιτητές : Πατιός-Τσιάνας.

 



AEK Basket Queen by Betsson: Έβδομη στην βαθμολογία και play out για την ΑΕΚ
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X