ΑΕΚ: Τα συμβόλαια που πρέπει να βρει λύση

ΑΕΚ: Τα συμβόλαια που πρέπει να βρει λύση
Photo Credits: INTIME

Ο σχεδιασμός της ΑΕΚ για τη νέα χρονιά περιλαμβάνει μια εξαιρετικά δύσκολη εξίσωση με τα συμβόλαια που πρέπει να λυθούν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με πολλά ερωτηματικά για τα πρόσωπα που εν τέλει θα πάρουν τις αποφάσεις και πως θα βγει η ομάδα από αυτήν τη διαδικασία, η ΑΕΚ ξεκινά σταδιακά τις κινήσεις για το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Σημαίνοντα ρόλο στη διαδικασία έχει αναλάβει ο Ματίας Αλμέιδα, που πέραν της προσωπικής άποψης που έχει σχηματίσει από την παρακολούθηση αγώνων, έχει ξεκινήσει ήδη επαφές σε προσωπικό επίπεδο με όλους τους παίκτες.

Κίνηση αναγκαία και σημαντική προτού δώσει την τελική του γνωμοδότηση αναφορικά με ποιους κρίνει απαραίτητους για την ΑΕΚ της επόμενης χρονιάς. Βλέπετε, με ελάχιστες εξαιρέσεις, το ρόστερ της ΑΕΚ είναι γεμάτο από παίκτες που συνοδεύονται από ερωτηματικά για την αγωνιστική επόμενη μέρα τους. Γιατί, για την ΑΕΚ υπήρχαν οι «εύκολες» αποφάσεις με τους Σιμόες και Σάκχοφ, τα συμβόλαια των οποίων έληγαν και αποτελούν ήδη παρελθόν, αλλά δεν είναι οι μόνοι που θα περάσουν την πόρτα της εξόδου.

Δείτε περισσότερα για τα συμβόλαια που πρέπει να βρει λύση η ΑΕΚ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X