Υποψήφιος για CEO της Euroleague ο αντιπρόεδρος της FIBA Europe, Τσους Μπουένο

Υποψήφιος για CEO της Euroleague ο αντιπρόεδρος της FIBA Europe, Τσους Μπουένο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέος υποψήφιος για την θέση του CEO της Ευρωλίγκας… Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι για το πόστο του Τζόρντι Μπερτομέου ο οποίος πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν το ερχόμενο καλοκαίρι, εκτός του Ντέγιαν Μποντιρόγκα είναι και ο Τσους Μπουένο.

Πρόκειται για τον αντιπρόεδρο της FIBA Europe, με μεγάλη πείρα στο χώρο του μπάσκετ έχοντας διατελέσει σε επιτελικά πόστα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε σχετικό ισπανικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι στο πρόσωπο του Τσους Μπουένο υπάρχουν πολλές ομάδες -εικάζουμε ισπανικές- που τάσσονται υπέρ της επιλογής του για να αναλάβει το πόστο του Μπερτομέου.

Στο δημοσίευμα αυτό αναφέρεται ότι μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το ποια θα είναι η θέση των ρωσικών ομάδων στην επιλογή του νέου CEO καθώς παρά το γεγονός ότι δεν θα λάβουν μέρος και στη διοργάνωση της νέας σεζόν, έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν στις διαδικασίες για την εύρεση του νέου διοικητικού στελέχους, ως μέλη της Ευρωλίγκας με κλειστό συμβόλαιο.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X