Πλάνο-έπος: Λουόμενη τουρλώνει τα… προσόντα της στην κάμερα (VIDEO)

Πλάνο-έπος: Λουόμενη τουρλώνει τα… προσόντα της στην κάμερα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα ρεπορτάζ παραλίας για τις τηλεοπτικές εκπομπές έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι για την καθημερινή ατζέντα, είτε στα ενημερωτικά είτε στα ψυχαγωγικά. Και φυσικά τα πλάνα που θα μεταδοθούν, έχουν όλα τα φόντα για να γίνουν viral. Όπως συνέβη με μια λουόμενη σε παραλία του Αλίμου το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Μια δημοσιογράφος από την εκπομπή του Νίκου Μάνεση στον ALPHA, βρισκόταν σε αυτή την παραλία και μετέφερε τον παλμό στον παρουσιαστή και τους τηλεθεατές. Κάποια στιγμή, καθώς προχωρούσε η κάμερα και έδειχνε τους λουόμενους, το μάτι έπεσε αναμφίβολα σε μια καλλίπυγο κυρία που ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα στην ξαπλώστρα.

Τη στιγμή που η κάμερα ήταν πάνω της, χωρίς να είναι εμφανές αν το αντιλαμβάνεται ή όχι, η εν λόγω κυρία αποφασίζει να… σηκωθεί και να τουρλώσει τα εντυπωσιακά της προσόντα.

Δείτε το ΕΔΩ

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X