Αποχώρηση-βόμβα από την ΚΕΔ για τη νέα χρονιά!

Αποχώρηση-βόμβα από την ΚΕΔ για τη νέα χρονιά!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζοάο Καπέλα ενημέρωσε τους διαιτητές, ότι αποχωρεί από την ΚΕΔ.

Ο Πορτογάλος, υπεύθυνος για τους VAR, έστειλε μέιλ στους ρέφερι της Super League, ενημερώνοντας τους οτι δεν θα είναι την επόμενη σεζόν μαζί τους.

Είδηση που είχε διαρρεύσει στις τάξεις των διαιτητών τις τελευταίες μέρες αφού ο Καπέλα, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω είχε άριστες σχέσεις με το σώμα των διαιτητών, είχε αρχίσει να γνωστοποιεί την αποχώρηση του από την Ελλάδα, μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν.

Το μέιλ που έστειλε στους διαιτητές:

«Αγαπητοί, Ελπίζω να είστε καλά και να απολαμβάνεται τις οικογενειακές σας στιγμές. Σας ευχαριστώ για τον επαγγελματισμό σας και τη συνεργασία κατά τη διάρκεια των δύο αυτών χρόνων». Μετά απο μια διετία, ο Πορτογάλος VAR μάνατζερ φεύγει από την χώρα μας, ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα έρθει κάποιος άλλος στη θέση του, ή θα αντικασταθεί εκ των έσω και από τον επίσης (και πιο) στενό συνεργάτη του Κλάτενμπεργκ, Τζέικ Κόλινς.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X